FINALE!

Den store finaledagen har kommet, hjelpes meg, denne høsten har gått fort!!!!! Etter 12 intense danseuker står vi igjen med to flotte finalister, så dette kommer til å bli en FEST av en kveld!!!

Jeg leser manus og drikker kaffe så det ljomer! Årets siste manus ser sånn ut:

+ 24 små sider til da, bare å pugge som vanlig!

Tusen, tusen takk for i høst! Det har vært en utrolig opplevelse å være en del av Skal vi danse!

Alle gode tanker og gode klemmer fra Marthe

Lørdag, for en kveld!

Det er en fryd å komme på jobb på mandag etter en så morsomt lørdag! Showdans er topp! Tusen, tusen takk til Tommy og Rakel som har vært fantastiske!!! Tenk, Rakel er bare 20 år, har aldri vært på tv, og hver uke har hu laga superfine koreografier, og lært Tommy masse nytt! Hurra for deg Rakel, og selvfølgelig hurra for Tommy, som ikke en gang likte å danse før han ble med i Skal vi danse!

HURRA også for de fantastiske folka i åpningsnummeret! Det var så fint å se the Vibe team igjen! De var en av semifinalistene i Norske Talenter, og de var strålende som vanlig!!!! Det var også ALLE de andre, FOR EN GJENG!

Jeg begynte med å sitte heeeelt rolig å se på dem øve:

Deretter prøvde jeg å få de VIDUNDERLIG fine Bollywood-danserne til å lære meg litt:

Til slutt prøver jeg å være med på sluttposeringa, der alle strekker armene i været på “FAME”, men hjelpes meg, jeg får jo ikke til det en gang!!!!!! Glenn Jørgen synes det var så lite imponerende  🙂 Og jeg er enig 🙂

PÅ lørdag blir det eksamensfest. En skikkelig morsom en, kan jeg love dere!!!!!

Smask og klem fra Marthe

Sånn erre blitt + kjoleinfo fra 30.10!

Det nærmer seg nok en lørdag – PROGRAM 9!!!! Kjære folk, så fort tida går!!

Mens jeg gleder meg til showdans (som, by the way, blir FANTASTISK) drikker jeg enorme mengder blåbærsmoothie, FORDI jeg har bestemt meg for å ha sukkerfri OG melkeproduktfri uke! Det er akkurat passe morsomt for en som er avhengig av ost og smågodt, men bra for kropp og tenner… Og jada, jeg er klar over at det er fruktsukker i blåbær, men det velger jeg å overse, pga DISSE fordelene: rike på antioksidanter,  motvirker kreft, motvirker aldring av hjernen, bedrer hukommelsen,  reduserer kolesterol og fettstoffer i blodet ++ SÅ, nok fakta om blåbær!

Maria er også på diett- nærmere bestemt Fjordland-dietten.  SÅNN ERRE BLITT!

Åsleik og Nadya er på “mat-i-farta-dietten”.


La det være sagt, Nadya er ALLTID fjong på trening, men vanligvis ikke så fjong som dette. Antrekket får dere se igjen i et herlig musikalnummer på lørdag. Og det er faktisk ganske inronisk at Åsleik spiser banan her. Hvorfor? FØLG MED I MUSIKALINNSLAGET i slutten av del 4.

Stig Henrik og Alexandra er også på plass på dansefabrikken, denne herlige poseringa har fått navnet “vi skal dit”, og den får dere også se igjen på lørdag. Kanskje får vi vite nøyaktig hvor de skal også 🙂

Lørdag 30.10 hadde jeg på meg kjole fra Valerie. Den kan dere få tak i ved å ringe agenturet Lilly Urgent Limited, på tlf 92288148. Smykkene er fra Susanne Friis og fås kjøpt på bl. a. mestergull og David Andersen.

Sees på lørdag, kjære venner!

Smask og klem fra Marthe, som skal lage en blåbærsmoothie til i smågodtabstinensenes navn!

Inspirert av Åsleik!

Jeg skjønner at “jeg har det så travelt!” er INGEN god unnskyldning for å la være å blogge! Åsleik rekker det, og han har også en jobb, samtidig som han – og ALLE de andre deltakerne – skal danse to danser denne uka. Så ja, Åsleik, nå følger jeg din oppfordring, det er bedre med litt enn ikke noe!!

Dette blir en fantastisk skal vi danse-lørdag (igjen 🙂 Teamdansene ser ut til å bli helt rå! Det er så morsomt å gjøre noe HELT nytt + at det er jo faktisk veldig spennende. Det er nemlig sånn at gruppa får en poengsum som gjelder alle deltakerne i gruppa. Det vil si at selv om et par f eks får 40 poeng i singeldansen, så er de IKKE trygge! Kanskje får de bare 20 i gruppedansen, da blir samla poengsum 30, og alt kan skje! Skjønner dere? Det er skikkelig spennende!!! ( 🙂 okei, jeg skal roe meg!)

Kristian og jeg har også hatt det travelt denne uka. Siden deltakerne nå har det så travelt, bestemte vi oss for å avlaste dem litt og rett og slett vikariere for dem i dagliglivet. En av deltakerne er en habil motorsyklist, og siden jeg er hans vikar denne uka, er det bare å kaste seg ut i det… (sjekk link)

MC

Forrige lørdag var jeg så  heldig å få låne  kjole av Nadya. Hun designer nydelige kjoler under merket Venti Uno.

Jeg hadde også FANTASTISKE smykker fra vidunderlige BJØRG!

Sees i morra, venner!

Smask og klem fra Marthe

Statusrapport fra dansefabrikken!

Vi drikker kaffe, Maria raper litt og ler høyt av sin egen ufinhet. Jeg synes det er på sin plass, når man har drukket 7 kopper kaffe før kl 10 (det skal sies at Asmund har stått for noen av dem.) Statusrapport Maria & Asmund: ved godt mot og samba er gøy!

Denne uka girer vi opp noen hakk. Vi er halveis i konkurransen og deltakerne må for alvor begynne å bevise at de har utvikla seg som “dansere”. Det mener selvfølgelig jeg at de har som BARE DET, men nå er det ikke jeg som skal uttale meg, men derimot dommerne. Det jeg derimot skal, er å lage tidenes koseligste stemning på bakrommet. Der skal vi lage et skikkelig fristed med ALT man trenger når man skal senke skuldrene og slappe av. Dere må bare gjette, evt fortelle hva dere gjør når dere slapper av!

I rommet ved siden av øver Tommy og Rakel på slowfox. I følge Tommy, er Tommy + tirsdag = IKKE SANT, men jeg synes ikke det ser så verst ut jeg asså! Tirsdag eller ikke, en liten posering for kamera får man uansett til!

Dommer, Karianne, dukker også opp for å gi nyttige tips og tilbakemeldinger. Tommy benytter sjansen til en en slowfox-gjennomgang med sjølveste slowfoxdronninga! Så får vi se hvor fornøyd hun er med eleven på lørdag!

Stig Henrik og Alexandra danser slowfox og SH er super fornøyd. Ikke bare slipper han å danse i penskoa til tante Eli (som han kaller latinskoene sine), han eeeelsker musikken han skal danse til. Det jeg synes er litt bekymringsfullt, er at jeg ikke lenger skjønner hva han sier. Vi har liksom hele tida snakka samme språk, men nå har jeg mista´n. Dere får høre på lørdag, da tror jeg jaggu vi skal få han til å lære oss noen ord også!

Verdens FINESTE Martine, regissør, er også på plass. Og hvor mange kopper kaffe er vi oppi nå, Martine? 3 på henne, 5 på meg, men jeg tar en til nå!

Smask og klem

Gleder meg til i morra!

Fredag er lesedag, og jeg sitter hjemme i sofaen med joggebukse og leser gjennom manus igjen og igjen, og drikker og drikker og drikker kaffe. Hvor mange kopper er egentlig for mange? Jeg tror vi har MASSE å glede oss til i morra. Det virker som alle deltakerne synes jive er skikkelig GØY, og det hjelper jo på underholdningsverdien!! (Sjøl om de har vært særdeles underholdende til nå også asså!!)

Sender alle gode tanker til Aylar, og håper formen er ok! hjernerystelse er ikke noe å spøke med!

Ei som i hvert fall er klar, er nyyyydelige Cecilie, som har trent med tyllskjørt heeeele uka 🙂 Desverre er hennes vanlige skjørt litt for lite til å a over, men det bryr hun seg ikke noe særlig om:)

Sees i morra!!!!!!!! Smask og klem

Tilbake til 50-tallet!

Mandag igjen, og jeg har snart kommet over den verste sorgen over at Cato og Marianne måtte forlate skal vi danse på lørdag. Jeg er SKIKKELIG konkurransemenneske, og har ofte lurt på hvorfor jeg ikke konkurrerer mer, men nå husker jeg det, jeg HATER at folk må tape!!!! La meg også si nok en gang, TUSEN TAKK Cato og Marianne for at dere har vært så fantastiske i Skal vi danse! Bydd på dere sjøl, og rett og slett vist hvor strålende folk dere er!

Og så er det denne uka, og JIVE! Det blir gøy!! Kristian og jeg har allerede vært ute på opptak, og sett sånn ut..

Tja… 🙂

Ellers er det ikke så mye sladder fra dansefabrikken ennå, men det kommer!

Ha ei god, god uke så lenge!!

Smask og klem fra Marthe

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.