Stjel stilen til Isabel Marant

Hei plagg! Velkommen til min garderobe! I dag hadde jeg lyst på nesten alt jeg viste frem på God morgen Norge! Grunnen til det er at jeg viste frem noen av vårens deiligste plagg, inspirert av min favorittdesigner Isabel Marant!

Lengst frem på bordet på bildet over ser du sommerens favorittshorts fra Marant (den til venstre) – og en nesten like fin fra H&M. Ved siden av ligger et hvitt blondeskjørt fra H&M og westernbelte med gullspenne fra Bik Bok. Pastellvesten med nagler er fra Isabel Marant og koster svimlende 14 000,- (men du finner like fine varianter på Zara – til en mer fornuftig pris). Joggeskoene med platå er fra Bik Bok og koster omlag 700 kroner, mens de hvite jeansene med blomsterdekor fra H&M koster under 300. Den herlige bomberjakken helt bakerst, med tropisk mønster i sort og hvitt, er en original fra Isabel Marant, og koster omlag 7000,-.

Jeg drømmer om at denne strandkjolen fra Isabel Marant skal bli min. Da ville jeg brukt den med skinnsandaler på neste tur til Marokko.

På dukken til venstre: Skinnjakke fra H&M, kjole fra Mango, belter og halssmykke fra Bik Bok, weekendbag og sko fra Zara.

På dukken til høyre: Topp fra Isabel Marant fra Høyer Eger, shorts fra Mango, slangebelte fra Julie Fagerholt, veske fra Mango, smykker fra Bjørg, sandaler fra Isabel Marant.

 

Paisley-skjorten til venstre er fra H&M og koster omlag 200 kroner, skjorten til høyre fra Isabel Marant kan du lett legeg en ekstra null på i prisen. Sandalene på bordet er fra Mango.

 • Mari Nordal

  Hei Marianne! Flott innslag i dag som vanlig. Jeg falt spesielt for den fargerike vesten du viste frem fra Zara. Men jeg kan ikke finne den på nettsidene deres. Er den i butikk nå, og i så fall hvor har du funnet den? 🙂
  Hilsen Mari

 • Hei Mari! Og tusen takk! Den fargerike vesten fra Zara med stener kjøpte jeg der selv for ca en måned siden. Kan jo hende at den er utsolgt allerede.. Lykke til!

  • Mari Nordal

   Ok, da får jeg ta en runde! Tusen takk for svaret uansett!:)

 • Eli

  Hei, de sandalene fra Zara, har de allerede kommet i butikk?

  • Hei Eli!
   Jeg viste frem to sandaler: ett par fra Mango,og ett fra Isabel Marant. De lave med tynne remmer er fra Mango, og er ute nå. De høyere sandalene med mer stener og tykkere skinnremmer, som sto under utstillingsdukken, er fra Isabel Marant.

 • Kathrine

  Hei Marianne!

  Min mor så deg på God morgen Norge og forelsket seg fullstendig i et par sko du hadde på deg. Jeg vet ikke hvilket sko dette var. Men, tror det dreier seg om sneakers. De hadde borrelås og prisen var rundt 3500,-

  Ville blitt veldig glad for en oppklaring 🙂

  Mvh Kathrine

 • Hei Kathrine!

  Og takk for sist! Skoene er fra Isabel Marant og selges hos Høyer Eger, på Egertorget i Oslo. Lykke til!
  Marianne

 • Linda Gamsgrø Kleive

  Hei Marianne
  Så deg på God morgen Norge i går der du viste frem noen bukser med skyline-print LA og New York. Hvor kan man få disse buksene og hvilket merke var det??

 • Marianne Heiland

  Hei Marianne. Kan du gi meg info om hvilket merke og hvor jeg kan få tak i buksene med skyline print LA og New York.?