Mote med kurver

Finnes det noe mer sexy enn en selvsikker kvinne som er stolt av kurvene sine? Jeg har samlet inn noen gode tips for deg som vil ha maks ut av dine feminine former.

 

I dag hadde vi besøk av pluss size-modell og selverklært «Persian Princess» Nastaran Marie, som hjalp meg å vise frem sexy kjoler for kvinner med kurver. Alle plaggene jeg viste frem var fra butikken Manillusion, som spesialiserer seg på kjoler og feminine skjørt, og som har alt fra størrelse XS til XXL. Kjolene jeg valgte ut hadde den ultrafeminine femittallssilhuetten som kler kvinner med kuver ekstra godt – og de finnes i størrelser opp til 46.

 

Tips for deg som vil fremheve kurvene dine:

 

Velg riktig størrelse!

Veldig ofte gjemmer vi bort formene våre i store, formløse plagg. Det gjør deg bare, ja nettopp, større og mer formløs. Velg i stedet plagg som følger kroppsformen din, og som fremhever den delen av kroppen som du er mest stolt av.

 

Fremhev – ikke skjul

Alle sexy kvinner har en ting til felles: De vet hva som er deres beste sider, og fremhever det for alt det er verdt. Har du en rund mage, og flotte, store pupper? Velg en v-utringet topp som trekker blikket mot overkroppen din! Har du små pupper, stor mage og en formfull sprettrumpe som gjør gutta ville? Velg et blyantskjørt som er høyt i livet, og som smikrer den flotte rumpa di!

 

Ikke vær redd for å kle deg feminint

Mange norske kvinner har et nærmest religiøst forhold til hverdagsfavoritten jeans og t-skjorte. Men hvorfor ikke eksperimentere litt og utfordre dine mer feminine sider med trange skjørt, myke bluser og fargerike kjoler? Jeans og t-skjorter ble jo opprinnelig laget til menn, og gir ingenting ekstra til oss som har kurver. Prøv en sexy kjole neste gang du er i prøverommet. Jeg skal love deg at du vil bli overrasket over pin up-faktoren din.

 

 Beltet er din beste venn

Velg et smalt belte hvis du har en ganske kort overkropp, og et bredere belte hvis du har en lang overkropp. Beltet samler inn figuren din i midjen, og fremhever både en fyldig byste og feminint runde hofter. Husk også at beltet gjerne må brukes til dine mer flagrende topper og kjoler – det gir struktur og form til en ellers formøls silhuett.

 

Gå for stretch

Skreddersydde plagg er selvsagt det er aller beste for å fremheve kvinnelige former, men de færreste av oss har råd til å få spesialsydd plaggene slik at de sitter heeelt riktig på formene våre. Den samme effekten kan du gjenskape med plagg i stretch, som strekker seg over formfulle områder, og samles der du er på ditt slankeste. Velg også stoffer som har en viss tykkelse – da får du en liten “hold in”-effekt som gir glattere linjer (slik at trusekant eller bh-strikk ikke synes).

 

Og viktigst av alt…

Rett deg opp i ryggen. Velg sko med hæler. Kast på håret, smil og blunk til gutta. Kurver er noe vi skal være stolt av og hylle – ikke skjule. Vrikk litt ekstra med hoftene, og nyt det å være kvinne med stor K!

 

Lyst til å sjekke ut Nastarans blogg? Den finner du her.

Bildet i toppen av saken er lånt fra Pinupgirl Clothing, som også har mange fantastiske kjoleskatter i sin nettbutikk. Happy shopping!