Glamping i Stockholms skjærgård

1286

Glamorøs camping, drevet av norske Torkild, ute i Stockholms vakre skjærgård? Selvfølgelig måtte jeg teste det! Se hvordan det gikk her.

Stjel stilen til Isabel Marant

Hei plagg! Velkommen til min garderobe! I dag hadde jeg lyst på nesten alt jeg viste frem på God morgen Norge! Grunnen til det er at jeg viste frem noen av vårens deiligste plagg, inspirert av min favorittdesigner Isabel Marant!

Lengst frem på bordet på bildet over ser du sommerens favorittshorts fra Marant (den til venstre) – og en nesten like fin fra H&M. Ved siden av ligger et hvitt blondeskjørt fra H&M og westernbelte med gullspenne fra Bik Bok. Pastellvesten med nagler er fra Isabel Marant og koster svimlende 14 000,- (men du finner like fine varianter på Zara – til en mer fornuftig pris). Joggeskoene med platå er fra Bik Bok og koster omlag 700 kroner, mens de hvite jeansene med blomsterdekor fra H&M koster under 300. Den herlige bomberjakken helt bakerst, med tropisk mønster i sort og hvitt, er en original fra Isabel Marant, og koster omlag 7000,-.

Jeg drømmer om at denne strandkjolen fra Isabel Marant skal bli min. Da ville jeg brukt den med skinnsandaler på neste tur til Marokko.

På dukken til venstre: Skinnjakke fra H&M, kjole fra Mango, belter og halssmykke fra Bik Bok, weekendbag og sko fra Zara.

På dukken til høyre: Topp fra Isabel Marant fra Høyer Eger, shorts fra Mango, slangebelte fra Julie Fagerholt, veske fra Mango, smykker fra Bjørg, sandaler fra Isabel Marant.

 

Paisley-skjorten til venstre er fra H&M og koster omlag 200 kroner, skjorten til høyre fra Isabel Marant kan du lett legeg en ekstra null på i prisen. Sandalene på bordet er fra Mango.

Wrrroar fra Villmarksmessa

20130405-095313.jpg
I dag starter jeg helgen på Villmarksmessa på Lillestrøm. Absolutt verdt en tur for de av dere som er interessert i jakt, fiske og friluftsliv, men messen har også mye gøy å by på for oss som de siste årene har sett mer til byløver enn fjellgeit.

Jeg fikk faktisk sansen for fluefiske etter dagens lille opplæring fra Norgesmester Jarle Strandberg, så kanskje sees vi i en lakseelv til sommeren?

Dagens friluftsantrekk var:
Blazer fra Ralph Lauren/Ferner Jacobsen
Jakthatt fra modist Mona
Strand

Påske i Danmark

20130328-133302.jpg
Nå er vi på plass i sommerhuset som ligger i Veddinge Bakker en times kjøring nordvest for København. Vi bader i mild påskesol og nyter årets første vårdager på stranden.

20130328-134213.jpg

Vinterstøvlene fra Technica er forhåpentligvis på for siste gang på denne siden av sommeren. Nå er vi klare for vår!

20130328-134559.jpg

Fra stranden som tilhører sommerhuset kan vi se nesten hele veien til Norge.

20130328-134710.jpg

Jeg elsker de myke sandfargene på stranden.

20130328-140133.jpg
Sommerhuset Strandbakken ligger rett ved vannet, og nå spirer og gror det langs hushjørnene.

20130328-140441.jpg

Finnes det noe bedre enn en sen og laaang påskefrokost med mimosaer, egg og dansk sild?

20130328-142021.jpg

Vel, det eneste som er bedre enn det, må være en lat ettermiddag på stranden med en usedvanlig kjekk kjæreste …

GOD PÅSKE til dere alle sammen!

Spellemann-festen

20130328-141048.jpg
Jeg var som dere vet dj på den store Spellemann-festen i Stavanger Konserthus. Og for en fest det ble! Vi snakker vill breaking, congarekker, crowdsurfing og klatring i scenemastene. Artistnorge kan definitivt feste!

Her ser dere den ferdige outfiten for kvelden. Tro det eller ei: Guiseppe Zanotti-stilettene var faktisk behagelige nok til å danse på scenen med hele kvelden!

Dagens outfit: Klar for Spellemannfest!

20130323-143309.jpg
I kveld er jeg dj på den store Spellemann-festen i Stavanger, og nå har jeg endelig bestemt meg for kveldens outfit:

Kjole med åpen rygg, Alexander Wang
Stiletter, Guiseppe Zanotti
Kjede til å henge i ryggen fra en liten butikk i Paris
Ørepynt, forte_forte

Mitt fine og sorte headset fra Skullcandy har ikke den aller beste lydgjengivelsen når volumet på scenen er på det høyeste – så jeg har med meg en reserve fra WeSC i vesken hvis det skulle bli for ille, he he.

Rigget på scenen blir superfett, med stålbjelker, discokuler og dansere i vinduet ut mot havet bak meg på scenen. Slik så det ut når de rigget under lydprøvene i går kveld:

20130323-143829.jpg

Solskinn i Stavanger

20130322-074638.jpg
God morgen Norge er på plass i Stavanger for å ta pulsen på den nye Spellemann-byen. Strålende solskinn gjør at oljebyen viser seg fra sin aller beste side. Det er ganske kaldt, men allikevel er det ingen tvil: våren er snart her!

I morgen skal jeg dj-e på Spellemannfesten, men først skal jeg nyte dagen med Stavangers ordfører, Eva & The Heartmaker og Tommy Tokyo. Var det noen som sa drømmedag?

Dagens outfit:
Kåpe, Gestuz
Støvler, Christian Louboutin
Solbriller, Marc Jacobs

20130322-075327.jpg

Mote med kurver

Finnes det noe mer sexy enn en selvsikker kvinne som er stolt av kurvene sine? Jeg har samlet inn noen gode tips for deg som vil ha maks ut av dine feminine former.

 

I dag hadde vi besøk av pluss size-modell og selverklært «Persian Princess» Nastaran Marie, som hjalp meg å vise frem sexy kjoler for kvinner med kurver. Alle plaggene jeg viste frem var fra butikken Manillusion, som spesialiserer seg på kjoler og feminine skjørt, og som har alt fra størrelse XS til XXL. Kjolene jeg valgte ut hadde den ultrafeminine femittallssilhuetten som kler kvinner med kuver ekstra godt – og de finnes i størrelser opp til 46.

 

Tips for deg som vil fremheve kurvene dine:

 

Velg riktig størrelse!

Veldig ofte gjemmer vi bort formene våre i store, formløse plagg. Det gjør deg bare, ja nettopp, større og mer formløs. Velg i stedet plagg som følger kroppsformen din, og som fremhever den delen av kroppen som du er mest stolt av.

 

Fremhev – ikke skjul

Alle sexy kvinner har en ting til felles: De vet hva som er deres beste sider, og fremhever det for alt det er verdt. Har du en rund mage, og flotte, store pupper? Velg en v-utringet topp som trekker blikket mot overkroppen din! Har du små pupper, stor mage og en formfull sprettrumpe som gjør gutta ville? Velg et blyantskjørt som er høyt i livet, og som smikrer den flotte rumpa di!

 

Ikke vær redd for å kle deg feminint

Mange norske kvinner har et nærmest religiøst forhold til hverdagsfavoritten jeans og t-skjorte. Men hvorfor ikke eksperimentere litt og utfordre dine mer feminine sider med trange skjørt, myke bluser og fargerike kjoler? Jeans og t-skjorter ble jo opprinnelig laget til menn, og gir ingenting ekstra til oss som har kurver. Prøv en sexy kjole neste gang du er i prøverommet. Jeg skal love deg at du vil bli overrasket over pin up-faktoren din.

 

 Beltet er din beste venn

Velg et smalt belte hvis du har en ganske kort overkropp, og et bredere belte hvis du har en lang overkropp. Beltet samler inn figuren din i midjen, og fremhever både en fyldig byste og feminint runde hofter. Husk også at beltet gjerne må brukes til dine mer flagrende topper og kjoler – det gir struktur og form til en ellers formøls silhuett.

 

Gå for stretch

Skreddersydde plagg er selvsagt det er aller beste for å fremheve kvinnelige former, men de færreste av oss har råd til å få spesialsydd plaggene slik at de sitter heeelt riktig på formene våre. Den samme effekten kan du gjenskape med plagg i stretch, som strekker seg over formfulle områder, og samles der du er på ditt slankeste. Velg også stoffer som har en viss tykkelse – da får du en liten “hold in”-effekt som gir glattere linjer (slik at trusekant eller bh-strikk ikke synes).

 

Og viktigst av alt…

Rett deg opp i ryggen. Velg sko med hæler. Kast på håret, smil og blunk til gutta. Kurver er noe vi skal være stolt av og hylle – ikke skjule. Vrikk litt ekstra med hoftene, og nyt det å være kvinne med stor K!

 

Lyst til å sjekke ut Nastarans blogg? Den finner du her.

Bildet i toppen av saken er lånt fra Pinupgirl Clothing, som også har mange fantastiske kjoleskatter i sin nettbutikk. Happy shopping!

 

Vårens solbrillemote

1286

Det er solskinn og vårstemning på taket av TV2! I går startet jeg dagen med å vise solbrillemote for kvinner, sammen med Signe. Hvilke solbriller liker du best?

Alle brillene på utstillingsdukkene er fra Synsam, og ellers viste jeg siste nytt fra både Burberry, Prada, Gina Tricot og Glitter. Noe for enhver smak og lommebok, med andre ord.

 

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.