Hei igjen!

Comeback kids!

Først og fremst: vi ønsker Cecilie god bedring og håper at hun blir bra fort! Ribbensbrudd er ingen spøk!

Da vi fikk spørsmål om å komme tilbake igjen svarte vi JA i kor før de i produksjonen fikk stilt ferdig spørsmålet. Det tristeste med å ryke ut på lørdag var at vi ikke skulle få danse mer sammen, derfor var det ingen tvil! Nå får vi muligheten til å danse enda en uke, og vi er godt igang. Det er litt bittersøtt at det ble som det blen på lørdag, men de andre i gjengen har tatt oss imot med åpne armer. Vi føler oss varmt velkommen tilbake!

Det kanskje en liten klisje, men vi følte det som å ta farvel med brødre og søstre…. Det er en så fin gjeng!

Men det er mye å gjøre denne uka. I tillegg til å danse vår egen paso, har vi en gruppedans sammen med Håvard og Elena,  Stig Henrik og Alexandra. Veldig gøy å jobbe i team også. Det gjør at fellesskapet vokser, og vi blir om mulig enda bedre kjent:-)

Vi smiler og ler og er utrolig lykkelige for å få være tilbake!

Tusen takk for alle stemmer og enorm støtte! Vi er utrolig takknemlige!

Vi danser for Cecilie på lørdag:-)

Hurra, hurra, hurra!