To danser! Mye jobb..

Fy flate så langt vi har kommet og fy flate så glade vi er for det!

Nå er det fredag kveld, og vi gjør siste finpuss på tango OG jive før morgendagen. To danser er FRYKTELIG mye mer enn én.

Treningseksperter sier at restitusjon er viktig når man trener. Det har ikke vi tid til. Nå har vi trent i 90 dager med bare én dags opphold.

Men det betyr ikke at vi vil gi oss! Siden vi har kommet helt til kvartfinalen har vi vanvittig lyst til å være med helt til semifinalen!

Vi takker og bukker for at dere har holdt oss inne i konkurransen helt hit. Det er så gøy! Og vi koser oss fortsatt med å danse, finne nye “vondter”, og le av rare bevegelser fra amatøren (Meg, Maria, altså!) Ja, han ler veldig godt, for jeg er en regelerett kløne til tider….

Vi 4 parene som er igjen i konkurransen koser oss veldig sammen her oppe på dansefabrikken. Dog føles det veldig tomt her oppe uten de andre 8 parene….

Vi gleder oss villt!

Håper vi klarer å underholde dere i morgen også!

Showdans!

Tenk at vi fikk være med helt til showdansen! Dette har vi jo drømt om!

Denne gangen blir det glitter og stas, glam og fjas!

Siden vi begge har vært med i eurovision song contest tenkte vi at vi måtte skru opp glamfaktoren litt

da vi fikk utdelt musikk fra Dreamgirls.-Ikke det at Skal vi danse ikke har nok glitter, men vil vil ha mer!!!

Musikken går fryktelig fort, og det blir en utfording å stokke armer og

bein slik at vi ser synkrone ut. Pust og pes!

Vi har det fortsatt veldig gøy, og overser glatt at kroppen roper etter sofaen. -Nix, sier vi! Vi har en jobb og gjøre:-) Vi skal danse for det Norske folk, og det gleder vi oss stort til.

I morra blir det glitter og stas, og nå er det svette og finpuss!

Vi sees i morgen, godtfolk!

Hurraaaaa!

True true true!

Ven A Bailar Conmigo

Hei igjen!

Comeback kids!

Først og fremst: vi ønsker Cecilie god bedring og håper at hun blir bra fort! Ribbensbrudd er ingen spøk!

Da vi fikk spørsmål om å komme tilbake igjen svarte vi JA i kor før de i produksjonen fikk stilt ferdig spørsmålet. Det tristeste med å ryke ut på lørdag var at vi ikke skulle få danse mer sammen, derfor var det ingen tvil! Nå får vi muligheten til å danse enda en uke, og vi er godt igang. Det er litt bittersøtt at det ble som det blen på lørdag, men de andre i gjengen har tatt oss imot med åpne armer. Vi føler oss varmt velkommen tilbake!

Det kanskje en liten klisje, men vi følte det som å ta farvel med brødre og søstre…. Det er en så fin gjeng!

Men det er mye å gjøre denne uka. I tillegg til å danse vår egen paso, har vi en gruppedans sammen med Håvard og Elena,  Stig Henrik og Alexandra. Veldig gøy å jobbe i team også. Det gjør at fellesskapet vokser, og vi blir om mulig enda bedre kjent:-)

Vi smiler og ler og er utrolig lykkelige for å få være tilbake!

Tusen takk for alle stemmer og enorm støtte! Vi er utrolig takknemlige!

Vi danser for Cecilie på lørdag:-)

Hurra, hurra, hurra!

Slowfox

Det lakker og lir mot laurdag…. etter 6 dager med å lære seg følgende:

– bøye knær

– skyve føtter, men ikke skrape

– ha stiv, men løs overkropp (?!)

– ha hodet på snei

Hrrmmff… Yes, det er slowfox-time!

Vi gleder oss stort til filmkveld, for ikke bare har vi øvd på dansen; neida, vi har vært skuespillere også! -Med andre ord; vi har ledd oss gjennom uka med mye moro… og litt fruastrasjon.

Det er fortsatt like gøy!!! Måtte dette ALDRI ta slutt! Hurraaaaaaa!

Fra hopp og sprett til flyt og eleganse – og litt om sløyfa til Asmund

Hurra og tusen takk for at dere stemte oss videre til nok en uke! Det er fint å være tilbake på Dansefabrikken og jobbe med en ny dans. Denne gangen er det vals, og musikken er fra The Bodyguard. Ganske gøy, fordi Whitney Houston var mitt store idol i tenårene. Men STOR kontrast fra forrige ukes gøyale jive. Helt annen teknikk. Mye å tenke på!

Vi har fått en del spørsmål om sløyfa som Asmund hadde på seg på lørdag i jive’en. Den er designet av Håkon Bogen, sjekk www.hakonbogen.com for mer info.

Nå er det tilbake til trening. Litt kaos i hodet nå, men det er jo bare tirsdag. Kryss fingrene for oss!

SløyfeFar

SløyfeGuri

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.