Stolt Over Lasse sin Vals

For en fin premiere.  Alle deltakere strålte.  Spesielt Lasse da, etter min meningen 😉  He looked like a pro!

I had a lot of fun!  …hanging out with the girls and guys backstage, performing the waltz with herr Ottesen, and the lovely after-party!

Tone & Olga take a breather before dancing the night away..

 

Det er utrolig deilig å få danse på parketten sammen med Lasse *minst* en gang til, på kommende lørdag 15.September.  Denne gang, er det LIDENSKAP vi i Skal Vi Danse har jobbet med.  Det er bare å glede seg!

 

  • At du er spik spenna gæærn er det jo ikke no spørsmål om 😉 Men jeg har stilt meg slike spørsmål selv flere ganger, spesielt den delen med hvem er det som dukker opp! Så du er ikke alene. Men gal – det er du. På en positiv måte 😉

  • Heier på Olga og Rune-mvh.Olga :-))