Countdown

Nå nærmer det seg til premieren, lørdag 8.september.  I’m feeling the excitement now!

Det har vært super bra å trene en hel uke med Lasse, veldig flott å ha han i Oslo igjen.  Han er motivert og har god fokus, jobben min blir lett som kake med herr Ottesen.  Vi føler oss mer og mer klare…  Jeg gleder meg til øyeblikket der vi står bak scenen og annonseringen kommer “Kan Lasse Ottesen og Olga Divakova komme til dansegulvet for sin engelske vals..!”

Det har vært mye forberedelse, masse trening og mye gøy along the way- her pumper jeg blodet sammen med super-PT Lise Solie.  Man må holde seg i skikkelig form når man får en tidligere verdens-rekord Ski Hopper som dansepartner.

 

I år har vi i Skal Vi Danse stor glede av å få benytte oss av Klinikk For Alle sine tjenester.  Kiropraktor-Tor og Danse-Olga har fant tonen!  Tor er ikke bare en utmerket kiropraktor, han er også vokalist og er blant annet frontman i Von Raven. *rock on*!

Dansingen er selvfølgelig den største delen, men jeg synger med stor glede: “Fancy dresses, brand new ballroom, hair-dos and makeup…here we come!” 😀