Mambo Italiano!

Her kommer en oppdatering fra første trenings periode 🙂

Som Lasse allerede har skrevet, har vi vært og trent i Italia noen dager!  Lucky me, jeg fikk følge etter og hadde masse tid til å ligge i solen og bruke hotellets spa… mens Lasse jobbet og jobbet med Sommer Grand Prix på Val Di Fiemme.  Jeg fikk med meg en del av konkurransen, det var spennende!  En Nordmann, Magnus Moan, vant den dagen jeg så på!  Les her: http://www.fiemmeworldcup.com/en/detail.php?box=news&uuid=11C82424391B47CA954E2DA447729043

Det blir F.I.S. Nordic World Ski Championships 20.02-03.03.2013, Trentino: www.fiemme2013.com

Er du med? 😀

 

Selv om jeg har reist verden rundt med dansingen min, har jeg aldri vært i Italia før.  Jeg er veldig glad for at Lasse var nødt til å jobbe i Italia akkurat nå altså.. 😉  Vakker opplevelse.

Vi fikk mye ut av treningene, og takket være folk i F.I.S. for det, som hjalp til å ordne dansesal og alt annet.  Lasse hadde ikke glemt dansen, han var faktisk veldig flink og hadde fin fremgang!

Nå er jeg spent for å se fremgangen i morgen på trening, siden Lasse har øvet sine trinn alene de siste dagene.

Welcome home Lasse!