Høyde opphold i Italia

Høydeopphold i Italia før Premieren.

Som alle andre toppidrettsutøvere legger også vi de siste forberedelsene til Høyden. Valget falt på Val Di Fiemme i Italia. Mye grunnet min jobb, da Kombinert hadde Sommer Grand Prix konkuranser denne uken og jeg rett og slett måtte jobbe:)

3 gode treningsdager er gjennomført, og et steg videre har vi kommet. Men det er fortsatt godt å tenke på at det er 1 uke+ igjen til Premieren, da jeg føler at det fortsatt er et par ting som ikke sitter som de skal!!!!

Har fått 3 arbeidsoppgaver de neste 4 dagene i Tyskland som må øves inn alene i danse studio, da Olga reiste hjem igår.

Blir vaskekosten også her Lars Erik:)

Hilsninger fra varmere strøk.

Lasse & Olga

file://localhost/Users/lasseottesen/Pictures/iPhoto-bibliotek/Masters/2012/08/30/20120830-104905/IMG_1774.JPG
  • Stine Marte Iversen Østgaard

    Hei! Hvilken lipgloss hadde du på deg under kveldens program? Helt nydelig farge!

  • Anonym

    Hei Jenny, du var den beste i dag. Likte kjolen du hadde på deg 🙂 Kan eg spørre hvor den kommer fra ? 🙂

  • Anonym

    Hei Jenny, du var fantastisk i kveld. Kjolen du hadde på deg var var drit rå, kan eg spørre kor den kjem fra ?? 🙂

  • oddvar schei

    hei jenny,det er ikkje ofte eg får gåsehud når eg høyrer nokon syng men du er berre fantastisk…Eg tenke på ein låt som eg veit hadde passa for deg  NOTHING COMPEARS 2 YOU———-

  • Anonym

    Ikke helt enig at du må synge for kjente låter da du fort mister det som gjør deg unik. Jo mer kjente låtene er jo mer sammenligner man direkte opp mot originalen og der er det mange farer. Har vært for mange i årenes løp i disse typer konkurransen som har sunget utsungete låter og gått ut både av konkurransen og kanskje med litt mindre integritet også. Dette er tidlig i konkurransen og låtene er korte. Med tanke på det ville jeg sjekket ut Magnolia Electric Co sin suverene korte låt Montgomery(fra Fading trails) som varer i snaue 2 min. Flere av Ryan Adams sine låter burde også passe som hånd i hanske til din stemme. Sjekk ut Cold Roses platen hvor den ene perlen etterfølger den andre. Jeg tror ikke det viktigste for deg er å vinne konkurransen men å vise den du er med den type musikk du ønsker å formidle. Platekontrakt blir det uansett. Lykke til.

  • Anonym

    Jenny ! Kjempebra blogg og super ide som mikrofon stativ! 😀
    Du er virkelig kreativ 😀
    Du er best og kjempeflink du kommer til å vinne alt! 😀
    Klæm fra Silje

  • Anonym

    Hei Jenny ,  du har imponert voldsomt så langt…….kanskje litt skuffet i dag…..men venter i spenning hva du vil levere neste fredag :-)Husk alltid å velge kjente låter så langt det lar seg gjøre , helst sanger som har toppen listene. Det handler om å treffe flest mulig av befolkningen så du får nok stemmer til å vinne idol.
    Dette er super viktig. Så kan du heller velge litt etter hjerte når du har vunnet idol å fått platekontrakt 🙂 

    En Jenny version av Firework tror jeg hadde blitt fantastisk.  Startet rolig som i denne version.
    Noelle-Firework (acoustic version) Ft. Ivan Teslenko on guitar
    http://www.youtube.com/watch?v=gFPimITWJeA&feature=related 

    Og “explodert” i noe mere likt orginalenUansettt , gleder meg til neste Fredag

    hilsen Thomas

  • <3<3 kreativ<3 

  • Jeg heier på.. atLe

  • Anonym

    Vi såg dig i Fångarna på Fortet, med dina tre snygga muskel-män. Du va jätte-duktig att gissa gåtor. Och när du klatrade upp väggen i början av programmet, brevid den där fjolliga dragqueen Babsan, så så man hur tight din ass är. “Kolla den tighta assen!” sa jag då till mina vänner. “SÅ tight ass har inte dom norska kändissarna! Och dom klär sig som bondlurkar!” Så jag hejar på dig, Anna. Sväng din tighta ass på dansgolvet, så kommer du vinna hela skiten!.

  • Anonym

    Alla burda simma so dom blir jätte slimma! Ett liv som tjock är inte bra. Just därför burda alla løpa kjøpa din fantastiska kouk bouk ” INTE ETA” – en smashing hit . Vi hörar i NOrge at in HOLLYWOOD, it’s forbidden at vara tjock! hmmm.  Jättefint!  
    Lykke til !

  • go bedring <3

  • Anonym

    Varför är du så slim? Du måste ha simmat hela vägen från Hollywood till Norge! Alla tjockisar borda köpa din nya kaok-baok, som heter: “Inte äta!” – med bara blanka sidor. Och funkar inte den, så kan dom köpa uppföljaren som heter: “Nej, men snälla tjockis; ÄT INTE DÅ!”

  • Godt du føler deg bedre Noman. :O)

  • Herlighet.. Jeg ble skremt! Jeg, som er så langt fra hypokonder som det går an å være! Midt i treningen ble Noman plutselig helt rød, sånn verst solbrent-rød, kinnene vokste opp på to sekunder til hovene botox-kinn, og øynene ble bare rødere og rødere! Plutselig begynte han å kaste opp som bare det.. Ble litt blekk etterhvert og begynte å skjelve.. Først ble jeg redd at det var minn cha cha som hadde skylden….. Men det var vist nøtter… Noe så uskyldig som et par nøtter under en trening.. Uff, håper du er bedre nå, min kjære danseren!

  • Huff da, hørtes helt fryktelig ut!!
    God bedring, og masse lykke til med Cha cha cha’en!
    Gleder meg til å se resultatet neste lørdag 🙂

  • Hei,

    De to Manchester-klubbene holder til daglig til på Carrington, som er navnet på området. Derfor kalles treningsfeltene til både City og United på folkemunne bare for Carrington. 

    Treningsanleggene ligger bare noen hundre meter fra hverandre.

    Opprinnelige navn:

    Manchester City: Carrington Training CentreManchester United: Trafford Training Centre. Mvh, Jon Martin H.

  • Anonym

    Både City og United har treningsanleggene sine på Carrington

  • Anonym

    Det blir mange garderobeskap på Carrington hvis City trener der og. Kanskje du har havnet på feil side av Manchester nå, Jon Martin?