Jiiiiiiihaaaaaa….jeg gikk videre…:):)

Jeg må takke alle som stemte på meg i går,jeg var veldig fornøyd med slow-fox`n jeg leverte,tross lav poengsum fra dommerne. Nå er det en uke med nye trinn og mange fy-ord.. og litt fustrasjon,men også en uke med favoritt-dansepartner Maria som har lært meg alt jeg kan til nå. En stoooor takk til deg Maria. Gleder meg til å ta deg med på skikkelig Plumbo-fest etter at vi er ferdig med dans og trening. Nei np må jeg gå…har noen trinn å lære til neste lørdag. Vi sees… klæææm “danse-klaske-taco-plumbo Lars”

Hel, tå, tå, hel, hel, tå

Vår neste dans er slowfox og de av dere som har fulgt med på “Skal vi danse” i noen sesonger, har sikkert fått med dere at dette er en dans med et intrikat fotarbeid.

Etter flere runder med terping spør Lars-Erik: “HVEM er det som har bestemt at det må være sånn her?!?”. Spørsmålet er velrettet og jeg har faktisk ikke noe svar. Men sikkert er det at den som en gang bestemte fotarbeidet i slowfox, var en pedant og en detaljfrik.

Men det har noe for seg, alt dette flisespikkeriet, for har man fått til riktig fotarbeid, oppnår man en duvende og flytende bevegelse. Og det er jo pent! I sin jakt på nettopp dette har Lars-Erik, etter mye banning og sverting, kommet frem til dette resultatet:

Lidenskap i treningstøy

Etter å ha fått litt lunkne tilbakemeldinger fra dommerne forrige uke, har vi lagt oss i selen for å gjøre tangoen bedre. Lars er en kjempeflink elev og har lagt inn egentrening i tillegg til de timene han har med meg. Det er veldig gøy å jobbe med en som er så ivrig og som tar dansen seriøst. Nå må vi bare satse på at nervene holder kvelden ut og at han klarer å levere det han har gjort på trening.

Her ser dere avsluttningen vår! “Jada, Dracula, det er bare å forsyne seg!”

20120914-182140.jpg

Vi lader opp med konsert

I morgen er det den o så store premieredagen og jeg og Lars-Erik har ladet opp med konsert på hver vår kant. Lars-Erik har spilt med Plumbo i Lyngdal, mens jeg (som ikke er noen spesielt god musiker) har vært tilskuer på Wovenhand-konsert på Rockfeller. Så da bør sinnet være fylt med god inspirasjon til i morgen.

Velkommen premierenerver!

20120907-233156.jpg

Tid for estetikk

Det er ikke bare dansen som skal sitte på lørdag, det er selvfølgelig minst like viktig at vi tar oss godt ut og at alle synes vi er pene. Derfor var det prekært med en liten tur til frisøren for å få orden på hårfargen. I selskapsdansens glansdager på 80-tallet, var de eneste godkjente hårfargene for kvinnelige utøvere hvitt, svart eller rødt hår. Denne trenden holdt seg gjeldende bemerkelselsesverdig lenge i miljøet, men i dag er det, heldigvis, rom for mer naturlige nyanser. Så da slår jeg meg løs med den frekke nyansen brun.

20120905-100732.jpg

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.