Hilsen fra Team Thom!!

Heisann folkens! Nå har det gått om lag fire måneder siden vi stakk av med seieren i Det Store Korslaget. Etter TV-lysene ble slukket for siste gang i Februar en gang har vi gjort mye forskjellig sammen. Vi har blant annet sunget for 11 400 tilskuere på Sør Arena, opptrådd på bydelskonsert, vært på Sound of Happiness Festivalen og mye mer! Alle i koret kan vel skrive under på at vi har fått venner for livet, og at vi aldri ville vært foruten den opplevelsen vi fikk i vinter. Vi vil også hilse masse til de andre korene, og takke for fantastiske minner!

Her synger vi Start’s hymne, “Heltane fra Sørlandet” på Sør Arena da start spilte mot Viking i April. Start vant kampen 4-0, og siden har de desverre ikke vunnet… Men det var fantastisk å synge der!:D Solister var Jan Ove Johansen og Aase Helene Røinaas:)

Her synger vi på Tinnheia Torv på en bydelskonsert arrangert av Fritidsetaten:) Fantastisk stemning!!

Hilsen Magnus Storm

Bloggsjef, Team Thom:)