Team Erik og Kriss i SEMIFINALEN

Nå har vi hatt generalprøve, og vi forbereder oss på en fantastisk sending. I kveld lover vi dere et fantastisk show, hvor dere kanskje får se en helt ny side av oss. Vi har øvd knallhardt denne uka, for å gi dere en fantastisk fredagskveld. Vi skal synge to sanger. Den ene fikk vi som utfordring fra Team Lisa, og det ble “Supercalifragilisticexpialidocious”. Den andre er en selvvalgt låt, som fortsatt er hemmelig. Vi gleder oss masse til å vise dere begge showene våres.

I kveld er det semifinale, og det er derfor UTROLIG viktig med stemmene deres. Vi kan faktisk komme til FINALEN i dag. Veldig rart å tenke på. Det føles ikke ut som det er lenge siden vi møtte hverandre for første gang, og nå er vi alle blitt gode venner. Vi har virkelig ikke lyst til å gå ut i dag. Det er nå viktigere enn noen gang at dere stemmer!!

Du kan bruke SMS eller telefon for å stemme på oss.

SMS:  Send 2 til 26400 (Koster 5 kroner)

Telefon: 829 49 102 (Koster 5 kroner)

Hadde vært utrolig hyggelig hvis dere stemmer flere ganger!!

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK!!!

Forbered dere på et fyrverkeri av et show!