Åshild & Caroline

*Våre koreografer – Åshild & Caroline – Team Dag

Åshild & Caroline

Åshild & Caroline

Vi vil med dette så gjerne få lov å takke to fantastiske jenter som har gjort en kjempeinnsats for Team Dag i løpet av vår deltakelse i korslaget. Åshild og Caroline.  har gjort koreografien på både program 1 (Hold The Line) og program 2 (An other brick in the wall). De har også en stor del av koreografien i program 3 (Forelska i lærær`n) etter at Anett  – leverte en grovskisse. Åshild, Caroline og Trude Bekkavik har gjort en kjempeinnsats for å gjøre koreografien TV-vennlig for dere som sitter hjemme og koser dere. De sto for den kjempefine koreografien i program 4 også.

Åshild Nilsen 19/06-91 Kommer fra Selbu, flyttet hjemmefra for å gå danselinja på Stjørdal, hvor jeg ble kjent med Caroline:), flytta til Trondheim høsten '10 for å bynj lærerlinja ved HIST, har påbegynt et bachelorløp i pedagogikk. Kobla opp mot koret gjennom Trude Bekkavik (vokalisten i SKA-frika).

Caroline Woldstad 14/09/91 Kommer fra Stjørdal og har alltid bodd der.... Ble kjent med Åshild gjennom skolen! Har gått 3 fantastiske år på Musikk, DANS og drama, hvor vi har hatt ballett, moderne og jazz, men har egentlig en lidenskap for Hip Hop! I motsetning til Åshild så har ikke jeg peiling på hva jeg vil bli, så jeg er fortiden vikar på en barnehage! Interesser: Dans, musikk, slalåm, snøscooter og gaming. (skapnerd)

Åshild og Caroline

Åshild og Caroline