Team Erik og Kriss er klare for å kjempe

Team Erik og Kriss er klare for å kjempe seg videre i Det Store Korslaget i kveld!!

Nå har vi nettopp hatt sceneprøver på Elvislåten og Acapellalåten vår. Vi regner med at det skal gå bra, for vi har øvd intenst mange timer hver dag denne uken. Showet blir rått, så vi gleder oss til å vise dere det. Nå sitter vi å stapper i oss grønnsaker i dipp, forskjellige sorter kjeks, og druer (selvfølgelig blåe).

Acapellalåten vår kan vi omtrent love dere at latteren deres sniker seg frem i løpet av showet. Vi synes det er så morsomt, genialt og corny at vi nesten ler selv mens vi utfører showet. Håper dere forstår humoren i det, og at dere liker sangen. Ideen har aldri blitt utført på Korslaget noen gang!!

Eirik Gjendemsjø – som har solo på Elvislåten.

Team Lisa sitt kostyme.

Tine Tjensvoll Haugen som er musikalsk ansvarlig i Team Erik og Kriss.

Noe som er UTROLIG viktig er at dere ikke tar det forgitt at vi går videre, selv om dere synes showene våres er flotte. Vi er nå kommet til det punktet at vi står igjen som det eneste østlandskoret mot de store byene. Det er viktigere enn noen gang at dere bruker stemmeretten deres. Vi setter UTROLIG stor pris på hver bidige stemme!! Husk at hvis alle dere som ikke vanligvis stemmer, bruker 5 kr på å stemme 1 gang, har vi plutselig dobbelt så mange stemmer som om dere ikke hadde stemt. Selvfølgelig håper vi på at dere stemmer flere ganger, men vi blir utrolig glad for hver stemme. Det er VELDIG få stemmer som skiller korene fra hverandre, så vi håper at alle stemmer masse!!

Du kan bruke SMS eller telefon for å stemme på oss.

SMS:  Send 2 til 26400 (Koster 5 kroner)

Telefon: 829 49 102 (Koster 5 kroner)

Vi ber dere alle om å være så snille å gi oss deres stemmer. Vi jobber knallhardt for å levere hver fredag.

Er dere gira på å se oss opptre? Klarer dere å stemme minst fem stemmer hver?