Hilsen fra Team Thom!!

Heisann folkens! Nå har det gått om lag fire måneder siden vi stakk av med seieren i Det Store Korslaget. Etter TV-lysene ble slukket for siste gang i Februar en gang har vi gjort mye forskjellig sammen. Vi har blant annet sunget for 11 400 tilskuere på Sør Arena, opptrådd på bydelskonsert, vært på Sound of Happiness Festivalen og mye mer! Alle i koret kan vel skrive under på at vi har fått venner for livet, og at vi aldri ville vært foruten den opplevelsen vi fikk i vinter. Vi vil også hilse masse til de andre korene, og takke for fantastiske minner!

Her synger vi Start’s hymne, “Heltane fra Sørlandet” på Sør Arena da start spilte mot Viking i April. Start vant kampen 4-0, og siden har de desverre ikke vunnet… Men det var fantastisk å synge der!:D Solister var Jan Ove Johansen og Aase Helene Røinaas:)

Her synger vi på Tinnheia Torv på en bydelskonsert arrangert av Fritidsetaten:) Fantastisk stemning!!

Hilsen Magnus Storm

Bloggsjef, Team Thom:)

Maaasse bilder fra Semifinalen :D

Hei folkens! Her kommer et utvalg av bilder fra fredagen:D De kommer kanskje i litt feil rekkefølge, men det er i alle fall flotte bilder:)) Kos dere med bildene:D

Aase Helene 😀

Stjerna vår, Trine Bariås!!:D

Tone i Team Lisa hadde semifinalens vakreste kostyme!!:)

En glad gjeng som er superklar for sending 😀

Fairytale-solist Stein Roger Sordal!

Vår kjære korleder!!:)

Lene J, Aase Helene og Camilla:)

Lene Nilsen, som også var solist på Fairytale 😀 Fantastisk sunget, Lene:)

Vår kjære solstråle, Caroline Eid Nodeland 😀

Hannah fra Team E&K og undertegnede^^,)

Vår vakre Eline Olsbu Kittelsen!!:)

Kristoffer og Andrea 😀 😀 😀

Eline, Lene og Kristoffer:)))

Finalistene, Lisa og Thom 😀 <3

Jorunn :D

Jorunn!!!:D

Lisa og Jørgen er overlykkelige over finaleplass!!:D

Og det er denne gjengen og 😀 For et magisk øyeblikk:D

Det var bildene for denne gang, folkens:D Men det kommer selvfølgelig mer!!

Alle bildene er tatt av TV 2:)

GOOOO TEAM THOM!!! We gonna win this race 😀

Hilsen Magnus Storm – bloggsjefen vedu^^,)

Vi er i finalen :D:D:D

Det har allerede gått et par dager siden vi gikk til finalen, og vissheten om at vi på fredag står ansikt til ansikt med Team Lisa neste fredag er i ferd med å synke inn. Egentlig er dette helt villt, og vi er vannvittig takknemlige for ALLE SOM HAR STEMT PÅ OSS!! Vi setter umåtelig stor pris på alt engasjementet dere har vist, og all støtten vi har fått fra dere! Nå skal vi bare gi alt for å gå helt til topps i Korslaget, og ved hardt arbeid og strukturerte øvelser skal vi levere så det suser på fredag! Vi gleder oss villt og uhemmet!!!

Slik så det ut da Øyvind Mund meddelte at Team Thom var videre til finalen!! For et øyeblikk:D (FOTO: Fedrelandsvennen)

GOOO TEEEEAM THOOOOOOOOOOOOOM!

😀

Hilsen Magnus Storm

Team Erik og Kriss i SEMIFINALEN

Nå har vi hatt generalprøve, og vi forbereder oss på en fantastisk sending. I kveld lover vi dere et fantastisk show, hvor dere kanskje får se en helt ny side av oss. Vi har øvd knallhardt denne uka, for å gi dere en fantastisk fredagskveld. Vi skal synge to sanger. Den ene fikk vi som utfordring fra Team Lisa, og det ble “Supercalifragilisticexpialidocious”. Den andre er en selvvalgt låt, som fortsatt er hemmelig. Vi gleder oss masse til å vise dere begge showene våres.

I kveld er det semifinale, og det er derfor UTROLIG viktig med stemmene deres. Vi kan faktisk komme til FINALEN i dag. Veldig rart å tenke på. Det føles ikke ut som det er lenge siden vi møtte hverandre for første gang, og nå er vi alle blitt gode venner. Vi har virkelig ikke lyst til å gå ut i dag. Det er nå viktigere enn noen gang at dere stemmer!!

Du kan bruke SMS eller telefon for å stemme på oss.

SMS:  Send 2 til 26400 (Koster 5 kroner)

Telefon: 829 49 102 (Koster 5 kroner)

Hadde vært utrolig hyggelig hvis dere stemmer flere ganger!!

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK!!!

Forbered dere på et fyrverkeri av et show!

Åshild & Caroline

*Våre koreografer – Åshild & Caroline – Team Dag

Åshild & Caroline

Åshild & Caroline

Vi vil med dette så gjerne få lov å takke to fantastiske jenter som har gjort en kjempeinnsats for Team Dag i løpet av vår deltakelse i korslaget. Åshild og Caroline.  har gjort koreografien på både program 1 (Hold The Line) og program 2 (An other brick in the wall). De har også en stor del av koreografien i program 3 (Forelska i lærær`n) etter at Anett  – leverte en grovskisse. Åshild, Caroline og Trude Bekkavik har gjort en kjempeinnsats for å gjøre koreografien TV-vennlig for dere som sitter hjemme og koser dere. De sto for den kjempefine koreografien i program 4 også.

Åshild Nilsen 19/06-91 Kommer fra Selbu, flyttet hjemmefra for å gå danselinja på Stjørdal, hvor jeg ble kjent med Caroline:), flytta til Trondheim høsten '10 for å bynj lærerlinja ved HIST, har påbegynt et bachelorløp i pedagogikk. Kobla opp mot koret gjennom Trude Bekkavik (vokalisten i SKA-frika).

Caroline Woldstad 14/09/91 Kommer fra Stjørdal og har alltid bodd der.... Ble kjent med Åshild gjennom skolen! Har gått 3 fantastiske år på Musikk, DANS og drama, hvor vi har hatt ballett, moderne og jazz, men har egentlig en lidenskap for Hip Hop! I motsetning til Åshild så har ikke jeg peiling på hva jeg vil bli, så jeg er fortiden vikar på en barnehage! Interesser: Dans, musikk, slalåm, snøscooter og gaming. (skapnerd)

Åshild og Caroline

Åshild og Caroline

Team Erik og Kriss er klare for å kjempe

Team Erik og Kriss er klare for å kjempe seg videre i Det Store Korslaget i kveld!!

Nå har vi nettopp hatt sceneprøver på Elvislåten og Acapellalåten vår. Vi regner med at det skal gå bra, for vi har øvd intenst mange timer hver dag denne uken. Showet blir rått, så vi gleder oss til å vise dere det. Nå sitter vi å stapper i oss grønnsaker i dipp, forskjellige sorter kjeks, og druer (selvfølgelig blåe).

Acapellalåten vår kan vi omtrent love dere at latteren deres sniker seg frem i løpet av showet. Vi synes det er så morsomt, genialt og corny at vi nesten ler selv mens vi utfører showet. Håper dere forstår humoren i det, og at dere liker sangen. Ideen har aldri blitt utført på Korslaget noen gang!!

Eirik Gjendemsjø – som har solo på Elvislåten.

Team Lisa sitt kostyme.

Tine Tjensvoll Haugen som er musikalsk ansvarlig i Team Erik og Kriss.

Noe som er UTROLIG viktig er at dere ikke tar det forgitt at vi går videre, selv om dere synes showene våres er flotte. Vi er nå kommet til det punktet at vi står igjen som det eneste østlandskoret mot de store byene. Det er viktigere enn noen gang at dere bruker stemmeretten deres. Vi setter UTROLIG stor pris på hver bidige stemme!! Husk at hvis alle dere som ikke vanligvis stemmer, bruker 5 kr på å stemme 1 gang, har vi plutselig dobbelt så mange stemmer som om dere ikke hadde stemt. Selvfølgelig håper vi på at dere stemmer flere ganger, men vi blir utrolig glad for hver stemme. Det er VELDIG få stemmer som skiller korene fra hverandre, så vi håper at alle stemmer masse!!

Du kan bruke SMS eller telefon for å stemme på oss.

SMS:  Send 2 til 26400 (Koster 5 kroner)

Telefon: 829 49 102 (Koster 5 kroner)

Vi ber dere alle om å være så snille å gi oss deres stemmer. Vi jobber knallhardt for å levere hver fredag.

Er dere gira på å se oss opptre? Klarer dere å stemme minst fem stemmer hver?


Bursdag og øving!

Wooo, i det siste har det virkelig gått unna! Vi har vært veldig effektiv på øvingene. I dag hadde også Eilin burdag og dermed var det ihvertfall 4 kaker med på øvingen. Vi har bestemt oss for å virkelig satse på kule kostymer denne gang. Det skal bli morsomt! Tiden går så utrolig fort når man er med på dette. Plutselig er det natt og man skal sove!

Eilin Amalie Albrigtsen hadde bursdag i dag! Eller i går siden der er natt nå! 17 ÅR!

På lørdagen som var hadde vi en opptreden på Jekta her i Tromsø og vi er overbegeistret for oppmøte som var! Vi var en gjeng med trøtte sjeler som kom rett fra flyet men energien gikk fort opp igjen når vi så at så mange var så engasjerte. Vinnerinnstinktet merkes mer og mer!

En stor nattklem ifra oss i Team Lisa!

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.