Stolt storesøster for lille Oscar

estelle-oscar-ny--700x1144

STOLT STORESØSTER… Pappa Daniel har selv dette bildet av sine to barn: Prinsesse Estelle sitter på gulvet hjemme på Haga med lillebror Oscar i armene – og hun betrakter ham smilende og tydelig stolt. (kungahuset)

Se så søte de er…

Det er nå tre uker siden Sveriges nye prins ble født- og tidlig skjærtorsdag morgen la slottet i Stockholm ut nye bilder av lille prins Oscar, bilder som nå går sin seiersgang over hele verden…

Det bildet som kanskje får aller mest oppmerksomhet er et riktig sjarmerende bilde som pappa Daniel selv har tatt av sine to barn:
En tydelig stolt prinsesse Estelle sitter på gulvet hjemme på Haga slott – og holder varsomt sin lillebror i armene, mens hun riktig stråler av glede…
Begge barna er for anledningen kledd i babyblått – Estelles kjole med puffermer bla faktisk brukt av mamma Victoria i 1982, da hun var på samme alder, som datteren er nå…

victoria-och-oscar-ny--700x476

MORSLYKKE: Kronprinsesse Victoria poserer for fotografen med sin tre uker gamle sønn sovende på brystet. Både mor og sønn er kledd i babyblått for anledningen.  (kungahuset)

Det andre bildet er tatt av kronprinsessefamiliens faste kvinnelige fotograf  og viser en moderlig kronprinsesse Victoria med sin nyfødte sønn i armene. En vakker og fredfull studie av mor og barn.
Mamma har også kledd seg i babyblått…
I tillegg bærer Victoria nye øresmykker i diamanter og tre lyseblå akvamariner.  Kanskje en barselgave fra Daniel…?

Også dette bildet er tatt i en av salongene hjemme på Haga slott, der kronprinsessefamilien på fire har oppholdt seg siden prins Oscars fødsel for tre uker siden.

Det vil nok fortsatt gå noen måneder før kongeparet inviterer til prinsedåp i Slottskyrkan i Stockholm, men spekulasjonene om hvem som blir guttens faddere er allerede godt i gang i Sverige.
Og vår egen kronprinsesse Mette-Marit er faktisk en av favorittene til å bli lille prins Oscar Carl Olofs gudmor!

bilde

– HYGGELIG OVERRASKELSE: – Det var en hyggelig overraskelse på morgenkvisten skjærtorsdag at slottet i Stockholm publiserte nye bilder av lilleprinsen – og det gjør unektelig godt å se de vakre og glade barnebildene i et nyhetsbilde som ellers jo er fullt av terror og tragedie, sier Kongebloggens Kjell Arne Totland, som også snakker om de nye bildene på TV2.no. (tv2)

Har du kommentarer, spørsmål eller forslag til Kongebloggen?

Skriv til meg på mail                                kjt@tv2.no

Følg meg også på twitter                     @tv2KjellArne

Kjell Arne Totland signatur