Med mamma Madde på Maldivene…

CZOS_7_W0AIFccW

MED MAMMA: Lille prins Nicolas smiler til pappa Chris på mamma Madeleines arm. (Princess Madeleine/Facebook)

Kongelig familieidyll under Sydens sol!

Prinsesse Madeleine av Sverige har vært på Maldivene med mann og barn.

Og hun har denne uken selv lagt ut disse sjarmerende bildene med sønnen Nicolas og datteren Leonore på Facebook. Et par av bildene er tydeligvis tatt av pappa Chris – og resten av Madde selv.

images

MOR OG DATTER: Prinsesse Madeleine poserer på standen med datteren prinsesse Leonore på armen – og pappa Chris tar bilde. (PrincessMadeleine/ Facebook)

Madeleine har lenge vist at hun forstår verdien av å bruke sosiale medier – og å dele bilder fra både sitt profesjonelle og sitt private liv med svenskene og resten av verden.

Og både hun og Chris har fått mye ros etter at paret sammen gjorde en gjesteopptreden i det norsk-svenske talk-showet “Skavlan” før jul.

CZOS5TBWwAAMICZ

SJARMTROLL: Lille prinsesse Leonore er et skikkelig sjarmtroll. Her har hun fått en is i varmen. (Princess  Madeleine /Facebook)

Men prinsesse Madeleine hadde nok ikke i utgangspunktet tenkt å dele så private og så mange bilder, som hun gjør denne gang .

Siktemålet er nok primært å ødelegge for paparazzi-fotografene,  som ganske uanmeldt dukket opp på Maldivene  – og tok bilder av familien i smug.

images

LILLEPRINSEN: Lille prins Nicolas ler og strekker armen mot mamma Madde på dette sjarmerende bildet fra Maldivene. (Princess Madeleine/Facebook)

Paparazzi-bildene offentliggjøres nå i siste utgave av ukebladet Svensk Damtidning, som spesialiserer seg på kongestoff.

Men paparazzi – fotografene fikk selvsagt på langt nær like bra bilder av de to barna som mamma Madde og pappa Chris gjorde! 

omslag-4

SVENSK FORSIDE: I siste utgave av ukebladet Svensk Damtidning kan man se bilder fra Madeleines familieferie på på solfylte Maldivene. (Faksimile)

Og nå legger Madde altså selv ut sine sjarmerende “gratisbilder” med barna på Facebook  – og håper at svenske og utenlandske publikasjoner bruker disse.

Og at de ikke kjøper paparazzifotografenes bilder!

bilde

KOMMENTERER: – Lille prins Nicolas har vokst betydelig siden sist vi så ham på skjermen, sier TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland, som også kommenterte lilleprinsens dåp.. (tv2)

Har du kommentarer, spørsmål eller forslag til Kongebloggen?

Skriv til meg på Mail                       kjt@tv2.no

Følg meg også på Twitter            @tv2KjellArne

Kjell Arne Totland signatur