Kronprins Haakon stepper inn for sin syke far…

taae4d9b_0 (1)

VIKAR FOR FAR: Kronprins Haakon deltok søndag formiddag ved et stort arrangement på Akershus Festning i sin fars sted. Haakon var for anledningen i Hærens generalsuniform. (ntb/Scanpix)

Kong Harald avlyser igjen på grunn av sine ryggplager…

For annen gang på kort tid måtte kronprins Haakon onsdag kveld overta en av sin fars representasjonsoppgaver.

Meningen var at HM Kongen og HKH Kronprinsessen sammen skulle delta ved det store Røde Kors-jubileet i Oslo Rådhus.
Isteden representerer nå kronprinsparet sammen ved dette arrangementet.

taa927e0_0

SIST SETT: Det var en tilsynelatende frisk kong Harald som for kort tid siden sammen med dronning Sonja var vertskap ved den årlige Stortingsmiddagen på Slottet. (ntb(Scanpix)

Like før helgen ble det kjent at kong Harald har slitt med smerter i ryggen i noen tid – og at han derfor ikke ville kunne delta ved den årvisse markeringen for våre falne soldater søndag . 

Isteden var det kronprins Haakon som gjennomførte det oppsatte programmet  på Akershus Festning i helgen  – for anledningen kledd i sin nye grønne generalsuniform for Hæren.

Kong Harald er imidlertid ikke fullt sykemeldt  – og han gjennomfører daglig sine oppgaver inne på Slottet. Således vil han denne uken ha flere audienser – og fredag leder han statsråd som vanlig. Med kronprins Haakon ved sin side…

bilde

ER KONGEN SYK? : – Kong Harald sliter for tiden med ryggplager – og avlyser derfor noen av sine representasjonsoppgaver utenfor Slottet. Men Hans Majestet er ikke fullt sykmeldt – og han utfører alle sine plikter på Slottet. forteller TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland. (tv2)

Har du kommentarer, spørsmål eller forslag til Kongebloggen?

Skriv til meg på mail                          kjt@tv2.no

Følg meg også på twitter               @tv2KjellArne

Kjell Arne Totland signatur