Prinsesse Sofias nye diadem

1200-4_zpsd5zbllxd

BRUDEDIADEMET: Sveriges nye prinsesse overrasket alle med et nyinnkjøpt diadem – en bryllupsgave fra svigerforelrene. Diademet bestpr av små palmettmotiver i diamanter . toppet med spydslipte smaragder. (Scanpix/(ntb)

En utrolig vakker brud!

Moteeksperter over hele verden er alle enige om at Sverige nye prinsesse traff blink med sin utsøkte brudekjole fra svenske Ida Sjøstedt – enkel, tidløs og med lange blondeemer.

Selv synes jeg kjolen har flere likhetstrekk med blondekreasjonen franskfødte prinsesse Marie av Danmark bar som brud .

Prince Carl Philip and Sofia Hellqvist at the Chapel of the Royal Palace in Stockholm, on Saturday 13rd June, 2015  COPYRIGHT STELLA PICTURES

STRÅLENDE: Det formelig lyste av Sveriges nye prinsesse på bryllupsdagen – og i det mørke håret gnistret det i diamantene i hennes nye diadem. (stella)

Og Sofia hadde i tillegg en stor overraskelse på lur for alle som er opptatt av kongelige juveler generelt og diademer spesielt:
I den vakkert oppsatte frisyren glitret det i et vakkert lite diadem i diamanter og smaragder!

Diademet skal være nyinnkjøpt til Sofia – og er en bryllupsgave til svigerdatteren fra kongeparet.

En glitrende gave prinsessen vil bære til galla i mange år fremover!

CHZ9yZZWUAAbtvM

BEGEISTRET: – Jeg synes prinsesse Sofia var en utrolig vakker brud. Den enkle kjolen med blonder var perfekt – klassisk og tidløs. Og hennes nye diadem var veldig vakkert, sier kongeekspert Kjell Arne Totland, som kommenterte bryllupet på Nyhetskanalen. (tv2)

Kjell Arne Totland signatur