Opplev bryllupsfesten sammen med oss!

 

S - Sofia EmerodEarrings-01c_zpsm0vtgerh.jpg~original

SVERIGES NYE PRINSEPAR: Lørdag feirer prins Carl Philip og hans Sofia bryllup – og blir Sveriges nye prinsepar samt hertugpar av Värmland.  Pent par, eller hur…? (Stella)

Lørdag er det endelig dags for det store prinsebryllupet i Sverige.

Prins Carl Philip og hans Sofia Hellqvist smis i Hymens lenker – og “söta bror” får en ny prinsesse og hertuginne i samme slengen.

Selve vielsen begynner ikke før kl 16.30  lørdag ettermiddag, men festlighetene i anledning bryllupet tar jo til allerede fredag kveld.

Danderyd - Edsviken och Ulriksdals slott

BÅTTUR I SKJÆRGÅRDEN: Sent fredag inviterer Carl Philip og Sofia sine gjester på en kort nbåttur i skjærgården utenfor Stockholm , der de går i land på en øy til middag med dans til tonene fra DJ-kongen Avicii. (kung)

Da inviterer nemlig brudeparet sine mange gjester på en kort båttur til en øy ute i Stockholms skjærgård , der det blir middag med dans til toner fra DJ-kongen Avicii til langt ut i de små timer.

TV 2 slår på stortommen i anledning bryllupet – og sender live med direkte overføring av vielse og taler på Nyhetskanalen fra kl 1400 til kl 2000 lørdag.
Men vår dekning av festlighetene på skjerm og på nett begynner allerede fredag morgen.

bilde

SNAKKER KONGELIG BRYLLUP: Tv 2s moteekspert Marianne Jemtegård og kongehusekspert Kjell Arne Totland er gjester i God Morgen Norge fredag kl 0800 – for sammen å snakke om det forestående prinsebryllupet i Stockholm – om gjester og kjoler, uniformer  og smykker. (tv2)

Allerede klokken kl 0800 fredag er tv2s moteekspert Marianne Jemtegård og undertegnede gjester i God Morgen, Norge – for å snakke litt om brudepar og gjester, kjoler og smykker.
Det blir deretter flere direkte-rapporter fra tv2s utsendte i Stockholm på Nyhetskanalen utover dagen og kvelden.

Nyhetskanalen planlegger også å dekke brudeparets og alle bryllupsgjestenes ankomst til Standvägen  for å ta båt til den private festen ute i skjærgården. Etter planen skal alle være om bord i S/S Stockholm i god tid før avreise i 17-tiden.

SLOTTSKYRKAN: Her i Slottskyrkan på Stockholms slott blir det lysrt for Madeleine og Chris søndag - og det er også her de skal vies 8. juni. (Kungahuset.se)

SLOTTSKYRKAN: Her i Slottskyrkan på Stockholms slott ble det høytidelig lyst for Carl Philip og Sofia i pinsen – og det er også her de skal vies 13. juni. (Kungahuset.se)

Så blir det endelig lørdag – med hyppige rapporter og oppdateringer fra Stockholm fra tidlig morgen og utover dagen. Selv er jeg gjest i studio første gang allerede kl 1000.

Og så altså:  SELVE BRYLLUPSSENDINGEN fra kl 1400 til kl 2000 på Tv2 Nyhetskanalen lørdag ettermiddag – hele seks timer i ett strekk.

Så følg med hos oss på TV 2 – og få full oversikt!

Kjell Arne Totland signatur