Se så lykkelige !

37th birtday celebration Crownprincess Victoria

– SÅ LYKKELIGE: Prins Carl Philip og hans Sofia gifter seg lørdag 13. juni – og i den anledning snakker de ut om sin store lykke i et intervju på svensk tv4 mandag kveld. (Stella)

Snakker ut på svensk fjernsyn!

Prinsebryllupet i Stockholm nærmer seg med stormskritt – og i den anledning har det kommende brudeparet de siste ukene gitt flere store TV-intervjuer…

SVT sender sitt intervju med prins Carl Philip og hans Sofia dagen før selve Dagen  –  dvs fredag 12 juni.  Først ute er imidlertid svensk TV4,  som sender sitt intervju over to kvelder – første del allerede i morgen kveld , mandag 1. juni og del to om en uke, mandag 8. juni.

HÅND I HÅND: Privat går Carl Philip og hans Sofia hånd i hånd i Stockholms gater, men offisielt kan de ennå ikke opptre sammen...

SAMMEN FOR LIVET: Privat går Carl Philip og hans Sofia hånd i hånd i Stockholms gater. Snart er de Sveriges nye prinsepar – og gleder seg til det. (stella)

Foreløpig vet man veldig lite om hva paret sier i de to intervjuene – bortsett fra at de på begge kanaler understreker den store lykken de har funnet sammen.

– Carl Philip er den personen jeg snakker mest og best med – og som jeg føler meg tryggest med, sier således Sofia  til TV4.

Og etter å ha fulgt prins Carl Philip tett i mange år, kan jeg faktisk selv underskrive på  at prinsen på sin side  nærmest er som forvandlet etter at han fant – og fikk – sin hjerter dame…

Mens Carl Philip før kunne virke både tverr og uinteressert i offentligheten , fremstår han i dag både trygg,  glad og imøtekommende.

Og veldig forelsket!

bilde

KOMMENTERER BRYLLUPET: TV2 slår på stortrommen i forbindelse med bryllupsfesten i Stockholm 12. og 13. juni. – Jeg gleder meg, sier kanalens kongehusekspert Kjell Arne Totland. (JP)

Kjell Arne Totland signatur