Gleder seg til å bli mann og kone…

 

****

GLEDER SEG: Prins Carl Philip og hans Sofia legger ikke skjul på at de gleder seg til bryllupet 13. juni. Og allerede søndag 17. mai er det høytidelig lysning for dem i Slottskyrkan i Stockholm. (kungahuset.se)


Prinsebryllupet  i Sverige nærmer seg med stormskritt…

Og i den anledning har hoffet i Stockholm mandag offentliggjort dette flotte bildet av prins Carl Philip og hans tilkommende brud , vakre Sofia Hellqvist.

Det glade bildet – med brudeparets kronede dobbelt-monogram oppe i høyre hjørne, brukes nå også på den nyåpnede brylliupssiden på slottets egen hjemmeside kungahuset. se.

DEL AV FAMILIEN: På ett av familiebildene tatt på slottet etter lysningen til Madeleine og Chris søndag står en strålende Sofia Hellquist helt til venstre ved siden av sin prins! (Scanpix)

FORRIGE LYSNING: Med på familiebilde for første gang! På ett av bildene tatt på slottet etter lysningen til Madeleine og Chris i mai 2013, sto en strålende Sofia Hellquist sammen med sin prins for første gang! (ntb)


Selve bryllupet med vielsen i den ærverdige. Slottskyrkan går som kjent av stabelen lørdag 13. juni

Men allerede søndag 17. mai kl 1100 inviteres det til stor lysnings-gudstjeneste  for paret samme sted  – og etterfølgende mottakelse på Stockholm slott- med hele kongefamilien på plass.

Så følg med både her på siden og på tv2nyhetene!

SLOTTSKYRKAN: Her i Slottskyrkan på Stockholms slott blir det lysrt for Madeleine og Chris søndag - og det er også her de skal vies 8. juni. (Kungahuset.se)

SLOTTSKYRKAN: Her i Slottskyrkan på Stockholms slott blir det lyst for Carl Philip og hans Sofia søndag 17. mai – og det er også her de to skal vies lørdag 13. juni. (Kungahuset.se)

Har du kommentarer, spørsmål eller forslag til Kongebloggen?

Skriv til meg på mail                              kjt@tv2.no

Følg meg også på Twitter                  @tv2KjellArne

17.mai på Slottet

PÅ NORGES NASJONALDAG: Samtidig som TV 2 søndag 17. mai sender live fra Slottsplassen i Oslo – og kongehusekspert Kjell Arne Totland kommenterer, er det stor lysningsgudstjeneste for prins Carl Philip og hans Sofia i den ærverdige Slottskyrkan i Stockholm. (JP)

Kjell Arne Totland signatur