Får baby på bryllupsdagen?

Wedding Prince William and Catherine Middleton

FOR FIRE ÅR SIDEN: 29. april 2011 – William og Kate kjører gjennom Londons gater som nybakt ektepar – og hertugpar av Cambridge. (stella)


Den kongelige babyen lar vente på seg…

Britiske medier har lenge påstått at hertuginnen av Cambridge ventet sitt andre barn “rundt 25. april”.
I skrivende stund er vi kommet til onsdag 29. april – og det er fortsatt ingen tydelige tegn til noen kongelig nedkomst i London.

The Royal Wedding

BRYLLUPSBILDET: Et lykkelig nygift par med alle sine brudebarn i tronsalen på Buckingham Palace etter vielsen. (stella)

Og når mange kongetro briter håper at den lille prinsen eller prinsessen skal komme til verden akkurat i dag, har det sine helt spesielle årsaker…

Onsdag  er det nemlig på Dagen fire år siden det storslåtte bryllupet i London, da Kate Middleton ble prins Williams hustru og hertuginne av Cambridge.

bilde

PÅ PLASS: – Det var da jeg rapporterte for TV 2 utenfor Buckingham Palace om ettermiddagen 29. april 2011 at jeg plutselig fikk se brudeparet komme kjørende ut i åpen sportsbil, forteller Kjell Arne Totland. (tv2)

Jeg dekket selv bryllupet i London den gang – og det var så avgjort en stor opplevelse. Med en storslått vielse for et vakkert, ungt par.

Og jeg vil aldri glemme da jeg om ettermiddagen rapporterte live for TV 2 utenfor Buckingham Palace  – og brudeparet plutselig kom kjørende ut av slottet i en åpen sportsbil – med William selv ved rattet og Kate ved hans side i fullt brudeutstyr!

Wedding Prince William and Catherine Middleton

I ÅPEN SPORTSBIL: Brudeparet på vei ned Pall Mall i åpen sportsbil – med William ved rattet og Kate i fullt brudeutstyr med slør, diadem og det hele! (stella)

Mye har skjedd i det populære hertugparets liv siden den gang – både offisielt og privat. Men det aller største er utvilsomt sønnen Georges fødsel for snart to år siden.

Nå venter de to altså spent på sitt andre barn. Og ifølge hoffet vet de ikke selv engang om George får en lillesøster eller lillebror…

Prince William and Kate leave the hospital with their newborn son

FORRIGE GANG: Kate og William forlater St Mary’s Hospital i London med lille prins George dagen etter fødselen i julii 2013. (Stella)

Det er nå bortimot en måned siden Kate viste seg offentlig i offisiell sammenheng. Men hun er blott observert – og fotografert – i lekeparker i og utenfor London sammen med sin lille sønn.

Og senest tirsdag fikk en britisk fotograf bilde av de to , da kom i bil til Buckingham Palace for sin ukentlige svømmetur i slottets store innendørsbasseng.

Duke and Duchess of Cambridge visit to the Stephen Lawrence Centre

SIST SETT SAMMEN: Siste gang en høygravid Kate representerte kongefamilien sammen med William. var besøket ved en institusjon i London for en måned siden. (Stella)

Utenfor fødeavdelingen på St Mary’s Hospital i London har innbitte rojalister og internasjonal presse holdt vakt i flere uker allerede. Men uten å slippe inn bak sperringene , som først vil bli åpnet når Kate er innlagt …
Og mange håper altså at det skjer i dag!

Men det kan visst fortsatt ta sin tid… Onsdag ettermiddag ble nemlig det ekstraordinære parkeringsforbudet utenfor klinikken, som var satt til å gjelde fram til 30. april , forlenget til 5. mai!

KjellArneB

KLAR TIL DYST… TV2s Kjell Arne Totland rapporterte live på Nyhetskanalen , da Kate og William forlot fødeklinikken med sønnen George i armene dagen etter nedkomsten 22. juli 2013. Nå er kongehuseksperten klar til å rapportere om fødselen av hertugparet av Cambridges andre barn. (tv2)

Kjell Arne Totland signatur