Charlene gjorde comeback

charlene-6--z

PAR I HJERTER: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene på slottsbalkongen langfredag. (Palais princier)


Påske i lilleputtstaten…

Fyrstinne Charlene av Monaco glimret med sitt fravær da det årlige Roseballet gikk av stabelen Palmelørdag.

charlene-10--a

SAY CHEESE! Albert og Charlene poserer for hoffotografen. (Palais princier)

Fyrstinnen  holdt seg isteden hjemme med tvillingene Jacques og Gabriella , og fyrst Albert måtte representere alene – sammen med storesøster  Caroline og hennes familie..

charlene-8--a

HÅND I HÅND: Albert og Charlene beskuer påskeprosesjonen utenfor slottmurene. (Palais princier)

Men allerede langfredag var Charlene, som bildene her på siden viser, igjen på plass og representerte ved ektemannens side…

charlene-9--a

PÅ UTSTILLING: Balkongen var som vi ser opplyst, slik at folk nede på bakken også kunne se sitt fyrstepar. (Palais princier)

De to sto nemlig hånd i hånd på fyrstepalassets balkong, da den årlige, historiske påskeprosesjonen tradisjonen tro passerte like utenfor slottsmurene i skumringen langfredag kveld…

charlene-4--a

PÅSKEPROSESJONEN: Den tradisjonelle påskeprosesjonen på vei over slottsplassen. På balkongen i bakgrunnen skimter vi fyrsteparet Albert og Charlene. (Palais princier)

Og mamma Charlene var kanskje flottere enn noe gang – i sin nye sorte kåpe i speilfløyel og silke – og med moteriktige nye bølger i det korte, blonde håret.

Ikke rart Albert ser så stolt ut..!

charlene-10--z

SER FRAM TIL DÅPEN: Søndag 10. mai inviterer Albert og Charlene alle monegaskere til å delta i festlighetene i anledning den store barnedåpen i katedralen i Monaco. (Palais princier)


Alle bildene her på siden er tatt av fyrstepalassets egen fotograf – og lagt ut på fyrstehusets hjemmeside.

Kjell Arne Totland signatur