Påskeferie i Sikkilsdalen for Harald og Sonja

 

KONGEPARET I PÅSKESKIRENN

PÅSKE I SIKKILSDALEN: I Sikkilsdalen kan Harald og Sonja dyrke friluftslivet i all slags vær. Her fra en tidligere påske . (ntb)


Feirer påske til fjells!

Kong Harald og dronning Sonja vil i år tilbringe påsken i den såkalte Prinsehytta i Sikkilsdalen.

9e1eefbef4d6def53d00ea369d81e51650929921cbff0

KONGEFAMILIENS PÅSKEPARADIS: Kongefamiliens hytte i Sikkilsdalen ligger vakkert til i terrenget – og har i årenes løp vokst til et lite hyttetun. (ntb)

Og allerede fredag ettermiddag satte kongeparet seg tradisjonen tro på toget til Vinstra – for derfra å bli kjørt i bil og med beltevogn til den ærverdige hytteanlegget ved inngangen til Jotunheimen.

729x

PRINSEHYTTA: Hytta i Sikkilsdalen var opprinnelig en gave til daværende kronprins Olav fra prinsene i den svenske kongefamilien. (ntb)

Kronprinsfamilien blir ikke å se i Sikkilsdalen i år. Ifølge Slottet feirer kronprinsparet og deres barn påsken på egen hånd – trolig i sin egen vinterhytte i Uvdal.

978x409

TOK TOGET: Kongeparet ble fredag ettermiddag ønsket velkommen om bord i Kongetoget på Oslo S for å dra til Vinstra. Bildet her er fra en tidligere anledning. (ntb)

Kongebloggen ønsker herved hele kongefamilien en riktig god og velfortjent påskeferie med mange fine skiturer i frisk fjelluft!

Har du kommentarer, spørsmål eller forslag til Kongebloggen?

Skriv til meg på mail                kjt@tv2.no

Følg meg også på twitter     @tv2KjellArne

Kjell Arne Totland signatur