Frederik og Mary i grand galla

bilde

DANMARKS KRONPRINS FREDERIK & KRONPRINSESSE MARY I GRAND GALLA (Franne Voigt)

Nytt offisielt bilde!

Hoffet i Danmark har fredag sendt ut dette nye offisielle bildet av landets unge kronprinspar .

Det nye bildet er tatt på Amalienborg  av fotografen Franne Voigt – og viser kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i grand galla med ordener og dekorasjoner.

Frederik bærer Hærens gallauniform med epåletter i gull samt snutehatt – og Mary en enkel aftenkjole i blekrosa brokade og en modernisert utgave av enkedronning Ingrids store rubingarnityr, som opprinnelig ble laget til franske Desirèe Clary.

Begge bærer Elefantordenen i  lyseblått bånd over brystet. Frederik bærer i tillegg alle sine ordener og dekorasjoner; Mary en såkalt agraff (portrettnål)  med svigermor Margrethes portrett innfattet i briljanter.

Kjell Arne Totland signatur