Lille Leonore blir storesøster

2334309

TRE BLIR FIRE: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O’Neill med datteren Leonore ved dåpen på Drottningholm i juni i år. Til sommeren venter prinsesseparet sitt andre barn. (ntb)

Ny liten prins eller prinsesse på vei…

Fredag kom den litt overraskende , men så avgjort gledelige, meldingen om at prinsesse Madeleine av Sverige er gravid igjen – og venter sitt andre barn “til sommeren”.

2195736

TO KUSINER: Sveriges kongepar har foreløpig barnebarna Estelle og Leonore. Til sommeren kommer nok en liten prins eller prinsesse… (Kungahuset)

Fra før har Madde og ektemannen Chris datteren Leonore, som ble født i februar i år.

– Vi er veldig glade – og ser fram til å få et barn til, sier prinsessen, som aldri har lagt skjul på at hun ønsker seg en stor familie.

The Kings dinner for the Nobel Laureates 2014

BAR PÅ HEMMELIGHETEN: Madde og Chris ved middagen for Nobel-prisvinnerne på Stockholms slott 11. desember i år – før meldingen om prinsessens nye graviditet ble kjent. (Stella)

Det er ukjent om Madeleine planlegger å føde sitt andre barn i New York som sist, eller “hjemme”  i  Sverige.

I svensk presse har det i et par måneder vært spekulert i at familien planlegger å flytte til London.  Dette er imidlertid aldri blitt bekreftet offisielt.

Studiobilde_Totland

OVERRASKET: TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland kommenterer den overraskende meldingen om prinsesse Madeleines nye graviditet på Nyhetskanalen fredag. (TV2)

Foreløpig vet vi lite annet om prinsesse Madeleines termin enn at hun ventes å nedkomme “til sommeren”.

Men hun vil trolig være høygravid når hennes bror prins Carl Philip og hans Sofia Hellqvist feirer bryllup i Stockholm i juni.

Kjell Arne Totland signatur