Charlene om sin tvilling-lykke: – Jeg elsker dem så inderlig!

 

bilde

NYBAKT MAMMA: Fyrstinne Charlene fødte tvillingene Jacques og Gabriella forrige onsdag, men de tre oppholder seg fortsatt på fødeklinikken i Monaco. (Stella)

Eksklusivt intervju fra klinikken!

Mens verden utålmodig venter på de første bildene av fyrstinne Charlene og tvillingene Jacques og Gabriella , som kom til verden for en uke siden, er de tre fortsatt innlagt på fødeklinikken  i Monaco.

A Monaco police car enters the Princess Grace Hospital in Monaco

KLINIKKEN: Prinsesse Grace-sykehuset i Monaco, der Monacos nye prins og prinsesse kom til verden for en uke siden. (stella)

Fra sitt rom på sykehuset i lilleputtstaten har den nybakte mammaen  imidlertid gitt et lite intervju til det kjente franske ukemagasinet Paris Match.  Men helt uten nye bilder…

Publication of the births of Prince Albert and Princess Charlene babies is being hang out

FORAN PALASSET: En spesiell gardist holder vakt utenfor utenfor fyrstepalasset i Monaco – og ser til at kunngjøringene om fyrstefødslene får henge i fred og ikke tatt som souvenirer. . (Stella)

Der beretter fyrstinnen om sin nye store mammalykke:

– Hvert sekund sammen med de to barna er magisk, sier hun. –   Det er vidundelig å se dem vokse. Det forandrer ens liv for alltid.

IMG_7121_slider

HØYTIDELIG: Fyrst Albert ved en høytidelig seremoni i fyrstepalasset i anledning tvillingenes fødsel. I bakgrunnen ser vi hans yngste søster prinsesse Stephanie og hennes barn. (Palais Princier)

Litt lattermildt forteller Charlene at det ennå er vanskelig å si hvem de to ligner mest på.

– De forandrer seg jo hele tiden. Men de er begge helt nydelige. Jeg elsker dem begge så inderlig! 

USA - Cocktail Fondation Princesse Grace Beverly Hills 2014

GLADE TVILLING-FORELDRE: Charlene forteller at hun og Albert nyter tiden som nybakte foreldre til Jacques og Gabriella. (Palais Princier)

Og hun forteller at hun og fyrst Albert nyter hvert øyeblikk sammen med sine to barn.

Fyrstinnen regner imidlertid med at både hun og tvillingene fortsatt må bli på klinikken i noen dager.

couv-charlene-dec-2014_inside_full_content_pm_v8

PÅ GATEN ONSDAG: Denne utgaven av Paris Match – med eksklusivt intervju med fyrstinne Charlene etter fødselen sist uke, var onsdag på gaten i Frankrike og Monaco. (Faksimile)

– Jeg vet ennå ikke når vi reiser hjem. Jeg håper jo at det blir før jul, sier hun.
– Men dette avhenger helt av barna. Det er de som bestemmer nå.  Alt avhenger av dem og deres framgang – og av hva legene sier.

10389281_939232462755960_395190612197793409_n

OPPLYST: Etter fødselen sist uke var fyrstepalasset i Monaco opplyst i nasjonalfargene rødt og hvitt. (Palais Princier)

– Det går bra med oss alle tre, forteller hun.  – Jeg henter meg inn igjen  etter keisersnittet  og  de  to små,  som jo ble født litt før tiden,  vokser for hver dag og legger på seg. 

Monacos Royal family at Monaco National Day

TO BLIR FIRE: Når Albert og Charlene viser seg på slottsbalkongen neste gang , vil de ha med seg sønnen Jacques og datteren Gabriella. (stella)

Fyrstinnen røper at verden kanskje vil få et lite glimt av hennes  to søte små “i begynnelsen av neste uke” .
M
en at den offisielle presentasjonen av tvillingene fra balkongen på fyrstepalasset vil finne sted onsdag 7. januar 2015.

Denne dagen har fyrst Albert selv allerede  erklært for nasjonal festdag i Monaco  – og fridag for hele lilleputtstaten!

Kjell Arne Totland signatur