Jubel i Monaco: Tvillingene er født: en gutt & en jente !

 

Monaco National Day 2014

FYRSTEPARET AV MONACO FIKK ONSDAG TVILLINGER – EN SØNN OG EN DATTER! (Stella)

Breaking news:  Charlene fødte en sønn og en datter!.

Hoffet i Monaco bekrefter nå  at fyrstinne Charlene onsdag ettermiddag har nedkommet med tvillinger – en gutt og en jente. Fødselen fant sted på Prinsesse Grace-sykehuset i lilleputtstaten, der Charlene ble innlagt tidligere på dagen..

– Både fyrstinnen og de to barna har det bra, heter det i et kommunikè fra fyrstepalasset onsdag kveld. Det blir imidlertid ikke opplyst noe om de to nyfødte barnas lengde og vekt.

B4hRk3JCUAEVvL-

ONSDAG KVELD BLE EN KANONSALUTT PÅ 42 SKUDD AVFYRT I MONACO – 21 FOR HVERT BARN! (mm)

Ifølge hoffet i Monaco ble den lille prinsessen , som allerede har fått navnet Gabriella Therese Marie ,  født først – kl 17.04.  Hennes bror , som har fått navnet Jacques Honorè Rainier, ble født to minutter senere – altså kl 17.06.

Det blir likevel lille prins Jacques som nå blir tronfølger i Monaco, fordi mannlige arvinger ifølge landets grunnlov fortsatt har fortrinnsrett til tronen.   Dette har da også fyrst Albert selv presisert i flere intervjuer i forkant av onsdagens fødsel.

A Monaco police car enters the Princess Grace Hospital in Monaco

FØDEKLINIKKEN I MONACO , DER FYRSTINNE CHARLENE FØDTE SINE TVILLINGER. (ntb)

Kongebloggen gratulerer herved fyrsteparet – ja, hele Monaco – hjertelig med den nyfødte Prinsen og Prinsessen.

Tronfølgen i lilleputtstaten er jo nå behørig sikret i nok en generasjon!

Kl 21.30 onsdag kveld snakker vi om de nyfødte Monaco-tvillingene på TV2 Nyhetskanalen. Og vi viser nye bilder fra lilleputtstaten, der det altså i kveld ble avfyrt hele 42 kanonskudd – 21 for hvert barn.

Så se og hør oss da vel!

Kjell Arne Totland signatur