Mens William møtte Obama, besøkte Kate barn i Harlem

Duke and Duchess of Cambridge New York-Day 2

PAKKET JULEGAVER: På barnesenteret i Harlem i New York hjalp hertuginne Kate også til med å pakke julegaver sammen med voksne og barn. (Stella)

På jobb i hver sin by!

Som meldt her på Kongebloggen tidligere, befinner det unge hertugparet av Cambridge seg på tre dagers sjarmoffensiv i USA.

De to ankom New York sent søndag  – og fikk akkurat tid til en eksklusiv privat middag en hos gode venner på Manhattan, før de gikk til ro i suiten på fasjonable Carlyle Hotel like ved Central Park.

Duke and Duchess of Cambridge New York-Day 2

LEKTE MED BARNA: Gravide hertuginne Kate storkoste seg sammen med barna på senteret i Harlem. (Stella)

Tidlig mandag var prins William på farten – for en snarvisitt til Wahington DC.  Der slo han et slag for verdens truede dyrearter – før han var i audiens hos president Barack Obama i Det Hvite Hus.

Gravide hertuginne Kate var imidlertid igjen i New York – og litt ut på dagen besøkte hun etter eget ønske et spesielt senter for vanskeligstilte barn i bydelen Harlem.

Prince William visits Obama

I AUDIENS: Prins William var mandag formiddag i audiens hos president Barack Obama i Det Hvite Hus. (stella)

Der fikk hun et innblikk i den spesielle pedagogikken ved senteret – og hun pakket julegaver sammen med barna og de ansatte… Før hun var til lunsj på det britiske konsulatet i New York.

Så William og Kate hadde sikkert mye  å fortelle hverandre, da de senere mandag møttes igjen i New York. Men det aller mest spennende for de to , kommer kanskje senere på kvelden…

Obama Hosts Prince William At The White House

GAMLE KJENTE: Prinsen og presidenten har møtt hverandre flere ganger før – og fant lett tonen, da de mandag møttes igjen i Washington DC. (Stella)

Mandag kveld skal prinseparet nemlig etter planen gå på basketball-kamp i Brooklyn i selskap med et annet verdensberømt par – superkjendisene Jay-Z og Beyonce!

TV2 rapporterer selvsagt jevnlig fra William og Kates opphold i USA – både på skjerm og på nett. Så følg med!

Kjell Arne Totland signatur