William & Kate på sjarmoffensiv i USA!

KATE MIDDLETON AND PRINCE WILLIAM IN NEW YORK

STORE SMIL: William og Kate stilte smilende opp for fotografene utenfor fasjonable Carlyle Hotel, da de sent søndag ankom “the Big Apple”. (Stella)

På plass i New York!

“Over there” knyttes det enorme forventninger til det unge britiske prinseparets besøk i USA i dagene fremover.

William og Kate inntok “the Big Apple” sent søndag ettermiddag – og de har et svært travelt program foran seg i NY og Washington DC mandag, tirsdag og onsdag. Både sammen og hver for seg.

KATE MIDDLETON AND PRINCE WILLIAM IN NEW YORK

BESKYTTENDE EKTEMANN: Kate er som kjent gravid i femte måned med sitt annet barn – og en omsorgsfull William passer godt på henne. (Stella)

“Hertugparet av Cambridge gleder seg veldig til besøket i USA – og til de mange spesielle begivenhetene under oppholdet, som de selv har vært med å planlegge i detalj”, het det i et kommunikè fra Kensington Palace søndag.

KATE MIDDLETON AND PRINCE WILLIAM IN NEW YORK

GLITRENDE MAMMAKÅPE: Britiske hoffreportere meldte raskt at Kates burgunderfargede tweedkåpe med glitter-effekt er fra britiske Seraphine – og nå skal “alle” ha maken. (Stella)

På programmet står noen av parets hjertesaker – som dyrevern og barnevern – og  tirsdag kveld skal de være hedersgjester ved en stor veldedighetsgalla til inntekt for sitt gamle universitet St. Andrews.

Sammen skal de to også besøke minnesmerket over alle som omkom i terrorangrepet 11. september 2001.

MANHATTAN, NY - DECEMBER 07, 2014: Prince William and Kate Middleton seen leaving a private dinner at an apartment building in Gramercy park on DECEMBER 07, 2014 in New York City, New York

UTE PÅ PRIVAT MIDDAG: Bare et par timer etter ankomsten til Carlyle Hotel, var William og Kate klare for en privat middag med gode venner i en leilighet på Manhattan. Hun hadde da skiftet til sorte blonder. (ntb)

På grunn av besøket korte varighet og travle program, har William og Kate denne gang valgt å la sønnen George bli hjemme med barnepikene. Med seg har de imidlertid en stab på hele sju personer – i tillegg til alle livvaktene. Blant annet Kates faste frisør.

Et enormt britisk pressekorps er også på plass i NY for å rapportere fra besøket.  

William and Kate in USA

HOTELLET: William og Kate er innlosjert i en stor suite på fasjonable “the Carlyle”, som sies å ha vært prinsesse Dianas favoritt-hotell i New York. (ntb)

Og vi her i TV2 vil selvsagt også vise glimt fra jubelferden “over there” i dagene fremover  – både her på Kongebloggen, på TV2.no  og i TV 2s nyhetssendinger.

Kjell Arne Totland signatur