Flytter til London med lille Leonore?

 

Prinsessan_Madeleine_Herr_Christopher_O’Neill_foto_Patrick_Demarchelier

MADDE & CHRIS BOR I DAG I NEW YORK, MEN HAR PLANER OM Å FLYTTE TIL EUROPA. (kungahuset.se)

Flytter nærmere Sverige?

Vanligvis velinformerte Svensk Damtidning vier denne uken nesten hele forsiden til “nyheten” om at prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O’ Neill nå går med planer om å flytte til Europa.

Nærmere bestemt til Storbritannias hovedstad London.

omslag-431

FORSIDEN PÅ SVENSK DAMTIDNING DENNE UKEN (Faksimile)

Chris er som kjent halvt britisk – og har også britisk pass. Han har da også i lange perioder vært bosatt i London . Han har hatt en egen leilighet i byen – og hans mor eier fortsatt en bolig over to plan i en eksklusiv bygård i fasjonable Belgravia.

Det er ukjent om Chris og familien eventuelt skal overta denne leiligheten  – eller om de vil finne seg noe nytt og eget…

Prinsessan-Madeleine-Herr-ONeill-Prinsessan-Leonore-foto-kungahuset-WEBB-

MADDE & CHRIS MED SIN FØRSTEFØDTE , DATTEREN LEONORE (kungahuset.se)

Prinsesse Madeleine bekrefter overfor Svensk Damtidning at hun og ektemannen vurderer å flytte til Europa.

– Dette er noe Chris og jeg snakker om,  men vi har ingen umiddelbare flytteplaner, sier Madde. –  Det er imidlertid ingen tvil om at vi på litt sikt vil flytte nærmere våre familier.

Og det er nok heller ingen tvil om at “kungaparet” også ville glede seg stort over å få yngstedatteren og hennes lille familie litt nærmere Sverige.

Ikke minst pga barnebarnet,  lille Leonore, som de naturlig nok ikke kan treffe så ofte som de ønsker, når hun befinner seg i New York!

Kjell Arne Totland signatur