Viste tvilling-magen i LA!

2014 Princess Grace Awards Gala - Arrivals

SETT PÅ MAGEN? Samtidig som fyrstepalasset i Monaco kunngjorde offisielt at fyrstinne Charlene venter tvillinger i desember, viste hun seg i hvit mammagalla fra Dior ved en stor veldedighetsmiddag til svigermoren, fyrstinne Grace i Los Angeles. (ntb)

Sett på magen?

I månedene som har gått siden det ble kunngjort at Monacos unge fyrstinne venter barn, har pressefotografene i lilleputtstaten uavlatelig fokusert på hennes fyrstelige midje og mage.

2014 Princess Grace Awards Gala - Arrivals

STOLT FYRSTE: Fyrst Albert formelig lyste av stolthet – og snakket med pressen. Mens den gravide fyrstinnen faktisk så ut som hun ikke følte seg helt vel… (ntb)

Uten å kunne dokumentere at den vokste noe særlig… Før nå da!

For samtidig som hoffet i Monaco i dag bekrefter at Charlene virkelig venter tvillinger i desember, kommer gallabildene fra USA , som tydelig viser at fyrstinnen nå går inn i de siste månedene av svangerskapet.

Prince Albert and Princess Charlene at The 2014 Princess Grace Awards Gala in LA

HÅND I HÅND: Fyrsteparet kom hånd i hånd til gallaen i LA – og den vordende mamma var et vakkert syn i sin hvite mammagalla med empireliv og plissert skjørt fra favoritten Dior. (Stella)

Bildene av Charlene i hvit mammagalla – med en stolt og støttende fyrst Albert ved sin side, ble tatt ved en gallamiddag til fyrstinne Graces minne i Los Angeles onsdag kveld amerikansk tid.

bilde

– A VOTRE SANTÈ, MADAME! – A votre santè! – For Deres helse! sier man på fransk, når man skåler – og jeg ønsker virkelig fyrstinne Charlene god helse i resten av svangerskapet, sier TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland. (ntb)

Etter at hoffet i Monaco offisielt bekreftet at fyrsteparet venter tvillinger i desember, spekuleres det nå på sosiale medier  i at Charlene er blitt gravid ved prøverørs-metoden.

Men det får vi nok neppe noen gang bekreftet offisielt…

Kjell Arne Totland signatur