To må man være…

 

Dinner in aid of the World Childhood Foundation

FESTMIDDAG I STOCKHOLM: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris ‘Neill car denne uken til stede ved en veldedighetsmiddag på organisasjonen Childhood i Stockholm. (Stella)

Kongelig team-work!

Sommerferien er for lengst over for Europas kongelige

King Willem-Alexander and Queen Maxima on a region visit to the top of Noord-Holland

SAY CHEESE! Nederlands kongepar har som vårt eget kronprinspar vært på reise i eget land denne uken. Her poserer kong Willem-Alexander og dronning Màxima om bord i en kanalbåt i Noord-Holland. (Stella)

Og både gamle og unge har gjenopptatt sine mange plikter og representasjonsoppgaver.

large

MIDDAG I MALAGA: Spanias kong Felipe og dronning Letizia ankommer en middag til ære for Foro Espana i Malaga tidlig denne uken. (Stella)

Både konger og dronninger, prinser og prinsesser!

County visit to Nordland, day 3

FYLKESTUR I NORD: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kledde seg praktisk og sporty på fylkesturen i Nordland – og storkoste seg til tross for det dårlige været. (stella)

Mange av oppgavene er man naturlig nok alene om .

Prince Albert II of Monaco and pregnant Princess Charlene of Monaco attend the annual traditional picnic of the Principality

FOLKEFEST I PARKEN: Monacos fyrst Albert og hans gravide fru Charlene deltok arm i arm ved den årlige folkefesten i Prinsesse Antoinette-parken i lilleputtstaten. (Stella)

Men det er mer enn tydelig at de fleste trives aller best når de opptrer som par – og som et team.

Royal visit to Umea

LATTERMILDT: Sveriges kronprinsessepar har hatt en travel uke. Her besøker kronprinsesse Victoria og prins Daniel et senter for ungdom i Umeå. (Stella)

Her er bare et lite utvalg av hva Europas unge kongepar og prinsepar har vært opptatt med denne uken…

Kjell Arne Totland signatur