Madde & Chris festet i Stockholm!

Polar Music Prize, banquet, Grand Hotel, Stockholm, 2014-08-26

SAMMEN I STOCKHOLM: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O’Neill ved ankomsten til smokingmiddagen på Grand Hotel tirsdag kveld. Madde var iført en utsøkt todelt kreasjon i glitrende sort og vinrødt, fra svenske Ida Sjöstedt – og med det lange, mørke håret utslått. (ntb)

Glitter og glam på kjendisgalla!

Store deler av den svenske kongefamilien var på plass , da den årlige utdelingen av musikk-prisen  “Polar-priset” gikk av stabelen i Stockholm tirsdag kveld.

Polar Music Prize 2014

KRONPRINSESSEPARET: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var også til stede ved prisutdelingen i Stockholms konserthus før middagen på Grand. Victorias pudderfargede aftenstas kommer faktisk fra H&M. (stella)

Ja, faktisk var det bare prins Carl Philip og forloveden Sofia Hellqvist som glimret med sitt fravær.

Polar Music Prize 2014

KUNGEN SELV: I Konserthuset hadde Victoria og Daniel selskap av kong Carl Gustaf. (stella)

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine var riktig nok ikke til stede ved selve utdelingen i Konserthuset .

Polar Music Prize 2014

KOM ALENE: Chris O’ Neill kom til Konserthuset uten sin Madeleine, som var hjemme med datteren Leonore. Men Madde kom altså til middagen på Grand… (Stella)

Men de to flotte damene dukket opp ved smoking-middagen i den vakre Vinterträdgården på fasjonable Grand Hotel senere på kvelden.

Polarpriset 2014

SMILING IN THE RAIN: Dronning Silvia var heller ikke i Konserthuset – men kom til middagen på Grand i regnværet – feiende flott i cerise brokade og utsøkte perlesmykker. (Stella)

Der har jo  for øvrig Madde og Chris festet før…

Og det til gagns… Det var som vi husker, i de samme lokalene de to arrangerte sin store, fasjonable førbryllupsfest 8. juni i fjor!

Kjell Arne Totland signatur