Harald og Sonja feirer påsken i utlandet!

Kongeparet på fylkestur Nordland

PÅSKE I UTLANDET: Kong Harald og dronning Sonja vil i år tilbringe påsken i uttlandet. Allerede onsdag fløy kongeparet fra Oslo til Amsterdam – og derfra videre til Sør-Amerika. (Stella)

Ingen kongelig påske i Sikkilsdalen i år!

Det er lang tradisjon for at kongefamilien tilbringer påsken på Prinsehytta i Sikkilsdalen ved inngangen til Jotunheimen. Men ikke i år.

– Kongeparet skal ikke til Sikkilsdalen i år, det er det eneste vi vil opplyse om kongefamiliens påskeplaner, heter det torsdag fra Slottets informasjonsavdeling.

KONGEPARET I PÅSKESKIRENN

IKKE I ÅR: Norges kongepar slik vi er vant til å se dem i Sikkilsdalen i påsken. Men i år står Prinsehytta tom. Harald og Sonja befinner seg allerede på langt sørligere breddegrader. (Scanpix)

Hvis man går inn på kongefamiliens offisielle program på Slottets nettside, ser man imidlertid at kronprins Haakon har vært regent for sin far siden onsdag formiddag. Og han er fortsatt oppført som regent 24. april , som er torsdag etter påske.  Så kongen blir altså borte en stund…

Og Kongebloggen kjenner til at kong Harald og dronning Sonja onsdag fløy fra Gardermoen med KLM til Schiphol utenfor Amsterdam i Nederland.

Og derfra videre med samme flyselskap til en hovedstad i Sør-Amerika.

Men hva som var kongeparets endelige destinasjon på den andre siden av kloden, vites ikke…

sz43d397(1)

UTENLANDS – ELLER TIL FJELLS? Slottet vil ikke si noe om hvor kronprinsfamilien skal tilbringe påsken i år. Slutter de seg kanskje til kongeparet “på sydligere breddegrader”? ( Det kgl. hoff)

Det er heller ikke kjent hvor kronprinsfamilien vil tilbringe påsken i år. De har som kjent sin egen vinterhytte i Uvdal, der de har tilbragt flere påsker.

Men det har også hendt at de nettopp i påsken har sluttet seg til kongeparet “på sydligere breddegrader” .  Og kanskje er dette årsaken til at Slottet i år er så påholden med sine opplysninger om hele kongefamiliens påskeplaner…?

Uansett – Kongebloggen vil med dette ønske kongeparet en god og velfortjent påskeferie,  der de måtte befinne seg.

Og kronprinsfamilien ønskes en like god og avslappende påske – hvor de nå enn måtte velge å dra!

Kjell Arne Totland signatur