Lilleprinsen på langtur med mamma & pappa!

images

TAR SØNNEN MED PÅ LANGTUR: William og Kate innleder mandag sitt tre uker lange besøk i New Zealand og Australia – og sønnen George blir med på ferden. Men hunden Lupo må nok bli hjemme… ( Jason Bell/KP)

Tre uker “down under”  for lille “Georgie”!

Mandag innleder det unge hertugparet av Cambridge endelig sitt lenge planlagte offisielle besøk i New Zealand og Austalia.  Og med seg på reisen har William og Kate den åtte måneder gamle sønnen George.

Dette er første gang lilleprinsen følger med foreldrene på en offisiell tur i utlandet – og ifølge britiske medier reiser han til og med på samme fly som dem.

BkcJ2vlCAAAiFsn

HER SKAL DE BO: Første stopp på turen er Wellington i New Zealand – og der innlosjeres familien i ærverdige Government House. Dette vil også være lille Georges faste base i landet. (NZOfficial)

Familien Cambridge ankommer mandag morgen lokal tid Wellington i New Zealand , som er turens første stopp.

Der skal de  tre innlosjeres i ærverdige Government House , som blir familiens faste base under oppholdet i landet. Her vil prinseparet også vise fram lille George første gang – ved en stor mottagelse for barn og unge onsdag ettermiddag.

Torsdag 10. april starter William og Kate så en seks dagers rundtur i New Zealand , før de den 16. april er tilbake i Wellington – og til sin lille “Georgie”.

109998

AUSTRALIA 1983: Lille prins William var ni måneder gammel , da han i 1983 fulgte foreldrene Diana og Charles på deres store Australia-reise. Prins William har vært tilbake mange ganger senere – og han elsker dette landet! (BP)

Samme ettermiddag  starter så besøket i Australia – nærmere bestemt i Sydney. I ti dager skal familien så reise rundt i landet – før de avslutter besøket i Canberra lørdag 26. april.

I Australia blir lilleprinsen med foreldrene på det meste av reisen,  men han vil etter planen kun bli “vist fram” for publikum og presse èn gang. Èn gang i hvert land altså!

Det enorme internasjonale pressekorpset som er akkreditert for turen “down under”,  håper imidlertid naturlig nok at de skal få flere glimt av lille “Georgie”.

Men kanskje er William og Kate like strenge som Charles og Diana var,  da de besøkte Australia med ni måneder gamle prins William i noen uker i 1983.  De la opp til kun èn fotosesjon for pressen – og holdt seg til det!

 

KjellArneB

HOLDER DERE OPPDATERT: TV2s Kjell Arne Totland lover å holde dere oppdatert på Cambridge-familiens reise “down under” – både på skjerm og på nett. Og det blir selvsagt også hyppige oppdateringer her på Kongebloggen! (TV2)

Her i TV2 vil vi selvsagt også følge Cambridge-familiens jubelreise i New Zealand og i Australia.

Jeg kan love dere flere flotte reportasjer både på TV2Nyhetene og TV2Nyhetskanalen i løpet av turen .  Samt på TV2.no.

Og selvsagt her på Kongebloggen!

Så følg med!

Kjell Arne Totland signatur