Farmor og de åtte ungene…

Dutch royal family on wintersport holiday in Lech

FARMOR OG DE ÅTTE UNGENE: Prinsesse Beatrix med sine til sammen åtte barnebarn – kong Willem-Alexanders tre døtre , prins Constantijns tre barn (to jenterr og en gutt) samt avdøde prins Johan Frisos to døtre. (Stella)

Tilbake i Lech!

Det har vært en lang tradisjon i den nederlandske kongefamilien å tilbringe en ukes skiferie i februar på Hotel Post i Lech i Østerrike.

Og familien fortsetter tradisjonen , selv om det var i bakkene nettopp her prins Johan Friso ble tatt av skred og forulykket for et par år siden.

Dutch royal family on wintersport holiday in Lech

LANG. LANG REKKE… Hele den nederlandske kongefanmilien… Beatrix til venstre med svigerdatteren Mabel og hennes to døtre. Så kongeparet med sine tre døtre – og helt til høyre Willem-Alexanders yngste bror,  Constantijn og hans Laurentien med sine tre barn . (Stella)

I år er igjen hele familien samlet i det østerrikske skiparadiset –  farmor Beatrix med sine sønner, svigerdøtre og til sammen åtte barnebarn.

Aller mest gleder det nok Beatrix at Johan Frisos enke, prinsesse Mabel og parets to døtre også er med…

Dutch royal family on wintersport holiday in Lech

MED SØNNENS ENKE OG BARN: Beatrix gleder seg naturlig nok litt ekstra over at Johan Frisdod enke og to døtre er med familien i Lech. (Stella)

Og hele familien viser et sterkt samhold og en rørende omsorg for hverandre.

Selv om de helt sikkert også har sine tunge stunder…

Dutch royal family on wintersport holiday in Lech

KONGEPARET OG DERES DØTRE PÅ SKI: Willem-Alexander og Maxima prøver skiene sammen med døtrene Catharina Amalie, Ariane og Alexia. (Stella)

Bildene her på siden er tatt ved kongefamiliens årlige fotosesjon for nederlandsk og annen presse i Lech denne uken.

 

NB  Hvis du har spørsmål eller forslag til Kongebloggen:

Skriv til meg på mail kjt@tv2.no

Følg meg også på twitter @tv2Kjell Arne

bilde5-300x174