Gode miner til slett spill..?

*SALIDA INFANTA CRISTINA DEL LOS JUZGADOS DE PALMA

EN SMILENDE PRINSESSE CRISTINA UTENFOR RETTSLOKALET I PALMA (Stella)

Spanskekongens datter møtte i retten!

Medieoppbudet var enormt da prinsesse Cristina av Spania lørdag som det første medlem av den spanske kongefamilien noensinne måtte møte i retten for å forklare seg i en kriminalsak.

Dette er naturlig nok en stor skandale i Spania – og mange mener nok en spiker i kisten til et allerede kriserammet kongehus.

Princess Cristina of Borbon arrives at a courthouse

LØRDAG MORGEN KL 1000: EN SMILENDE PRINSESSE (Stella)

Kongsdatteren smilte likevel tilsynelatende ubekymret til fotografene ved ankomsten til rettslokalet i Palma de Mallorca lørdag morgen kl 1000.

Og faktisk  nesten like selvsikkert da hun forlot retten etter å ha svart på deres spørsmål –  i hele seks samfulle timer…

*SALIDA INFANTA CRISTINA DEL LOS JUZGADOS DE PALMA

LØRDAG ETTERMIDDAG KL 1600: LIKE SMILENDE (Stella)

Prinsessen er anklaget for medvirkning til korrupsjon og hvitvasking av enorme beløp i kjølvannet av anklagene mot hennes ektemann Iñaki Urdangarin, for underslag av offentlige midler i forbindelse med bevilgninger fra en ideell stiftelse han styrte i en årrekke.

Aktoratet mener storparten av de undersslåtte pengene har gått videre til hvitvasking i et firma ekteparet eier sammen – og der mange av fakturaene faktisk har prinsessens egen underskrift.

Princess Cristina in Barcelona

I BILEN – IKKE LIKE SMILENDE (Stella)

De mener også hun nødvendigvis ha kjent til ektemannens disposisjoner – og forstått at hans private forbruk ikke kunne være finansiert på lovlig vis.

 

*SALIDA INFANTA CRISTINA DEL LOS JUZGADOS DE PALMA

GODE MINER TIL SLETT SPILL? (Stella)

Prinsessen  svarte at hun aldri hadde hatt slike mistanker – og at hun hadde full tiltro og tillit til sin ektemann. Og at hun “trodde det var helt ok”  å bruke et bankort på firmaets konto til sitt eget private forbruk.

 

Ifølge Cristinas forsvarere, var hun selv svært fornøyd med forhøret  – og de mener anklagene not prinsessen nå  vil falle bort,

 

Kritikerne mener imidlertid at mange av prinsessens svar virket svært  unnvikende  – og at hun framstilte seg selv som vel naiv og godtroende.

 

Fortsettelse følger nok…

bilde5-300x174