Bruden glitret i diamanter og hvit mink

tumblr_n0daz51WAw1rmjti5o2_1280

BRUD FOR ANNEN GANG: Milliardarvingen Tatiana Santo Domingo ble lørdag viet til Andrea Casiraghi ved en religiøs seremoni i en liten landsbykirke Gstaad i Sveits. Paret giftet seg borgerlig i fyrstepalasset i Monaco i fjor sommer. (Stella)

Monacos nye dollar-prinsesse!

Lørdag kunne jeg her på  Kongebloggen berette litt om det storslåtte bryllupet mellom Monaco-yndlingen Andrea Casiraghi og den colombianske milliard-arvingen Tatiana Santo Domingo i Gstaad i Sveits.

Hele 300 gjester fra fjern og nær hadde satt hverandre stevne i det fasjonable jetsettparadiset  – for å overvære den religiøse vielsen i en liten klosterkirke. Samt den påfølgende bryllupsfesten på eksklusive Hotel Palace.

Men alle festlighetene var absolutt helt private, må vite – og det er foreløpig ikke sluppet ut ett eneste offisielt bilde!

Exclusive Views chapel San Nicolas de Myra, in the convent of Rougemont, Occasion wedding Andrea Cashiragui and Tatiana Santo Domingo in Gstaad

KIRKEN: Landsbykirken i Gstaad, der vielsen fant sted lørdag kveld. (Stella)

Snøen formelig lavet ned over Gstaad , da vielsen begynte kl 19.30 lørdag kveld – og det var mye dyrebart pelsverk å se , både på kvinner og menn.

De kvinnelige gjestene var i fotside gevanter fra verdens ledende motehus  – og herrene i smoking.

Bare brudgommen Andrea Casiraghi og hans forlover, lillebror Pierre Casiraghi,  var i kjole og hvitt

Royal Wedding Monaco

I KJOLE OG HVITT: Brudgommen Andrea Casiraghi (t.h) og hans forlover , lillebror Pierre Casiraghi , var i kjole og hvitt – som her ved en tidligere anledning med søsteren Charlotte i midten.. (Stella)

Den aller største overraskelsen sto imidlertid bruden for…

Tatiana, som ellers nesten alltid  sverger til bohemaktige gevanter og utslått hår , åpenbarte seg lørdag som den reneste eventyr-prinsessen.

I en fotsid hvit cashmere-cape med hette kantet med hvit mink  – over en eventyrlig kappekjole i brusende silketyll med langermet overdel i utsøkte macramè-blonder.

Begge kreasjonene er fra den italienske motekongen Valentino, som selv var på plass i Gstaad…

Attachment-1

BRUDEKJOLE MED CAPE: Motehuset Valentinos egen tegning av Tatianas fantastiske brudekjole med fotsid cape i hvit dobbeltvevet cashmere med hette kantet med hvit mink. (Valentino)

Men ikke nok med det…

Da bruden slo ned den store hetten inne i kirken , avdekket hun et imponerende strålediadem i glitrende diamanter i den vakkert oppsatte frisyren.

Det formelig gnistret rundt Tatiana,  da hun gikk opp midtgangen i kirken  i skinnet fra alle de levende lysene , rapporteres det fra Gstaad.

Dinner gala before the wedding of Hereditary Grand Duke and Countess Stephanie de Lannoy in Luxembourg,

LÅNTE SVIGERMORS SMYKKE? Tatiana bar et fantastisk strålediadem i diamanter som brud. Var det kanskje svigermor Carolines store halssmykke hun bar i håret? (Stella)

Og  det store spørsmålet i Gstaad lørdag var:

Hadde prinsesse Caroline latt svigerdatteren bruke hennes store stråle-halsbånd som tiara?

 

MonacoFringeTiara

CAROLINES HALSBÅND – snudd opp-ned- som et diadem. (Privat)

Eller har kanskje familien Santo Domingo vært på juvelauksjon – og  kjøpt et “nytt” strålediadem til Tatiana?

Ja, ikke vet jeg – foreløpig… .

Men følg med her på Kongebloggen…

 

For vi skal vi nok finne ut av det når nærbildene kommer, skal du se!

bilde5-300x174