Støtter kjæresten i hennes sorg

Prince Harry and Cressida Bonas-1769002

BESKYTTER KJÆRESTEN: Prins Harry er kjæresten Cressida Bonas’ aller beste støtte etter at hennes stefar sist uke døde brått. Harry kjente også mannen godt etter å ha møtt ham flere ganger. (Stella)

Stefaren døde brått!

Cressida Bonas er i dyp sorg – og kjæresten prins Harry er hennes beste støtte i en vond og vanskelig tid.

Stefaren Christopher Shaw var en svært viktig person i Cressidas liv, selv om han nå var skilt fra hennes mor .

Den langt eldre forretningsmannen Shaw forelsket seg i sin tid hodestups for Cressidas mor Lady Mary Guye Curzon, som nettopp var skilt fra finansmannen Jeffrey Bonas.

RIP Christopher Shaw

MED MOR OG STEFAR: En yndig liten Cressida mellom sin mor og sin stefar ved en fest i London i 1998. Den unge kvinnen til høyre er Cressidas halvsøster Georgiana. (Stella)

Lady Mary og Christopher Shaw holdt sammen i seks år – fra Cressida var fem til hun var elleve – og hun har holdt kontakten med ham i alle år siden skilsmissen i 2000.

Prins Harry hadde også lært seg å sette stor pris på kjærestens stefar.  

Den velkjente finansmannen hadde en stor eiendom i nærheten av Sandringham slott i Norfolk – og de to unge skal flere ganger ha hatt hemmelige stevnemøter der.

RIP Christopher Shaw

CELEBERT PAR: Cressidas mor og stefar på Royal Ascot i 1999 – året før de gikk fra hverandre. (Stella)

76 år gamle Shaw led av en alvorlig nyresykdom – og skal for to år siden ifølge velinformerte kilder i London ha fått beskjed om at han ikke hadde så lenge igjen å leve…

 

KjellArneB

TROR PÅ FORLOVELSE: TV2s Kjell Arne Totland følger det britiske kongehus tett – og tror vi kan få en forlovelse mellom prins Harry og Cressida Bonas allerede i 2014. (TV2)

Han skal imidlertid også nylig ha tapt store summer på børsen.

Britiske medier antyder derfor at  finansmannen med fullt overlegg kan ha tatt en overdose medikamenter…

Det var Shaws husholderske  som sist uke fant ham død i hans hjem – etter at han dagen før var kommet tilbake til Storbritannia fra en ferietur på Cuba.

bilde5-300x174