Mette-Marits engasjement vekker oppsikt i utlandet…

Crown Princess Mette-Marit opens the Children's Sculpture Park (Barnas Skulpturpark) in Oslo.

MILJØBEVISST: Kronprinsesse Mette-Marit tar seg tid til å være miljøbevisst , selv om hun er sykmeldt… Og hennes engasjement vekker oppsikt – også i utlandet. (Stella)

Får ros for sitt miljø-engasjement!

Sist uke ble det kjent at sykmeldte kronprinsesse Mette-Marit igjen har valgt å gi noen av sine brukte klær og accessoarer til auksjon på nettet.

Til inntekt for en god sak!

article-2513868-19A86AC100000578-364_634x581

AUKSJONEN: Nettsiden Bloppis.no, der Mette-Marit har lagt ut klær og tilbehør til nettauksjon. (Skjermdump)

 

Det var nettstedet Bloppis.no , som sist uke meldte at kronprinsessen har skjenket 23 forskjellige gjenstander til deres nettauksjon – til inntekt for  organisasjonen “Miljøagentene”, der  datteren prinsesse Ingrid Alexandra er aktiv.

Flere av gjenstandene har HKH  brukt ved offisielle anledninger.

Mette-Marit har også tidligere lagt ut klær og sko fra sin egen garderobe på nettstedet – og tidligere i år gikk en av Ingrid Alexandras avlagte  “penkjoler” også på nettauksjon…

sz43d397(1)

I FAMILIENS SKJØD: Mette-Marit hviler nå ut i familiens skjød hjemme på Skaugum. (Slottet)

Kronprinsessen har fått mye ros for sitt engasjement her hjemme – og nå får hennes originale innsats for miljøet også oppmerksomhet i utlandet. Medier i alle de nordiske land har i løpet av uken skrevet om saken – og de siste dagene har en rekke spanske, tyske og britiske nettsteder også omtalt den i rosende ordelag.

Blant annet har både det store ukebladet Hello og dagsavisen Daily Mail hatt nettsaker om vår unge kronprinsesses sterke miljøengasjement.

 

bilde

– GOD OG SNARLIG BEDRING! TV2s Kjell Arne Totland har fulgt kronprinsesse Mette-Marit tett i alle år – og ønsker henne en god og snarlig bedring etter nakkeoperasjonen. (DR)

Sikkert hyggelige tilbakemeldinger å få for Mette-Marit , som for tiden er rekonvalesent etter sin nakkeoperasjon for et par uker siden – og nå har begynt forsiktig opptrening.

Blant annet med rolige spaserturer i terrenget rundt Skaugum, rapporteres det fra kongsgården i Asker.

 

Jeg vil med dette få ønske kronprinsesse Mette-Marit en god og snarlig bedring etter operasjonen – og håper vi snart får se henne på glade julebilder sammen med resten av familien på Skaugum!

 

bilde5-300x174

 NB Hvis du har spørsmål om Europas kongehus – eller forslag til emner jeg bør ta opp:

Send dem til meg på mail kjt@tv2.no

Følg meg også på Twitter @TV2KjellArne