Madde – strålende og sexy i mammagalla

Princess Madeleine of Sweden with her husband at The Royal Gala Dinner - New York

SEXY OG STRÅLENDE: Madde i mammagalla i New York (Stella)

Stolt av sin store struttemage!

Prinsesse Madeleine smilte både strålende og stolt, da hun denne uken kom til den årvisse gallamiddagen i Svenska Handelskammern i New York.

Princess Madeleine of Sweden with her husband at The Royal Gala Dinner - New York

STOLT EKTEMANN: Chris O’Neill var tydelig stolt av sin flotte kone. (Stella)

Madde var for anledningen iført en utsøkt kreasjon i blåklokkeblå blonde og chiffon – med korte ermer og empireliv med silkebånd under bysten.

Flere mote-eksperter mente å vite at kjolen var fra Jenny Peckham , som blant annet har sydd en rekke vakre aftenkjoler til britiske hertuginne Kate.  Men det viste seg altså at kreasjonen er fra ikke fullt så kjente Tadashi Shoji…

Princess Madeleine of Sweden with her husband at The Royal Gala Dinner - New York

STILIG PAR: Madde flott i sin blåklokkeblå mammagalla og Chris stilig i sin smoking. (Stella)

 

 

Og det var ikke til å unngå til at det var Maddes stadig voksende mage som sto i fokus for alle fotografene …

Kvinnene i den svenske kongefamilien vokser alle betydelig de første seks månedene av sine svangerskap. Faktisk så mye at det alltid blir spekulasjoner om at de skal føde lenge før den oppgitte termin…

Det gjorde det da dronning Silvia skulle føde sitt første barn i 1977, det gjorde det også da kronprinsesse Victoria ventet Estelle – og det samme skjer nå med prinsesse Madeleine

Gullruten 2013

GLEDER SEG: TV2s Kjell Arne Totland gleder seg til å se Madeleine i mammagalla ved de store Nobelfestlighetene i Stockholm i desember. (Stella)

“Hun skal jo helt sikkert føde lenge før i mars neste år! ” skrev således mange svensker om Madde i kommentarfeltene på nettet i går etter å ha sett disse siste bildene fra New York.

 

Selv synes jeg Madde bærer sin mammamage suverent – med både stil og smil , og jeg  ønsker henne lykke til med resten av svangerskapet.

Og jeg gleder meg virkelig til å se henne i mammagalla ved de store Nobel-festene i Stockholm 10. og 11. desember!

bilde