Cover Girl Down Under

No_name_979313m

Faksimile av siste utgave av the Australian Women’s Weekly

 

Populær i sitt hjemland!

I Australia er man naturlig nok stolt av ungjenta fra Hobarth i Tasmania,  som møtte en prins på en fest under OL i Sydney – og som ble Danmarks populære kronprinsesse.

I anledning sitt 80-årsjubileum har Australias største kvinneblad,  The Australian Women’s Weekly , vært på hjemmebesøk hos Mary på Amalienborg slott i København. Og resultatet er en stor reportasje med eksklusive bilder og eksklusivt intervju over flerfoldige sider i utgaven som kommer på gaten “down under” i disse dager.

På forsiden stråler Mary mot oss , der hun sitter på gulvet i en av slottets salonger – barbeint og i en flortynn aftenkjole.

– En del av meg vil alltid være australier, sier Mary blant annet  i intervjuet. – Det er den jeg er.

På det australske bladets nettside forteller redaktøren begeistret om sitt og teamets opphold i København – og om  besøket på Amalienborg, som strakte seg over to dager.  Og hun skryter uhemmet av Mary og hennes tålmodighet og elskverdighet…

 

IMPONERT: - Jeg er imponert over hvordan Joachim og Alexandra og resten av den danske kongefamilien har taklet samlivsbruddet , skilsmissen og nye partnere. Dette betyr enormt for deres felles barn - men også for deres nye partnere. Dronning Margrethe må være stolt, sier TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland, som her besøker Amalienborg slott i København, (DR)

MARYS HJEM: TV2s Kjell Arne Totland foran Frederik og Marys hjem på Amalienborg. – De har fått en fantastisk residens – full av moderne kunst! sier han.

Med seg fra Australia hadde bladets team et stort utvalg nye kreasjoner fra landets fremste moteskapere – og etter å ha prøvd dem alle på,  fikk Mary selv velge hvilke antrekk hun ønsket å  posere i …

Ja – hun iførte seg til og med sitt brudediadem og andre fyrstelige juveler på et par av bildene.. Blant annet til en utsøkt asymmetrisk aftenkjole i brusende snøhvit chiffon…

 

Dansk presse var selvsagt tidlig ute for å sikre seg bildene. Men den gang ei…

 

Mary har samarbeidet med sitt hjemlige magasin på den utrykkelige betingelse at bildene ikke skal selges videre – til noen!

Danske aviser og ukeblader må derfor pent nøye seg med en faksimile av forsiden.

 

Slik vi også må her på Kongebloggen…

bilde