Sonja og Camilla sammen i Skottland!

Charles and Camilla visit Norway

SONJA OG CAMILLA MØTES MANDAG I ABERDEEN (Stella)

Kvinnelig toppmøte i Aberdeen!

Mange av dere har sikkert fått med dere at dronning Sonja  før helgen  slo et slag for norsk design i London.  Og Hennes Majestet befinner seg fortsatt i Stobritannia.

 Etter en hyggelig helg i den britiske hovedstaden , der hun trolig traff Märtha og barna, dro Sonja mandag nordover til Aberdeen i Skottland.

Charles and Camilla visit Norway

SONJA OG CAMILLA VED ET TIDLIGERE MØTE – I OSLO (Stella)

 Der skal hun ifølge Slottets hjemmeside i ettermiddag åpne kreftsykehuset “Maggie’s Cancer Caring Centre” sammen med “HKH Hertuginnen av Rothesay”.

Hvem i all verden er nå det ? spør kanskje noen av dere…

De av dere som har fulgt meg her på Kongebloggen, vil imidlertid vite at dette er tittelen Camilla, hertuginnen av Cornwall  bruker , når hun befinner seg i Skottland.

ROYAL Norway

NORSK-BRITISK FESTMØTE LONDON I 2005 (NTB)

Ektemannen prins Charles har en rekke forskjellige titler. Den fornemste er selvsagt Prinsen (eg Fyrsten)  av Wales ,  som er tittelen han bærer som Storbritannias tronfølger.

 I respekt for avdøde prinsesse Diana, har Camilla aldri tatt i bruk tittelen Prinsessen av Wales – selv om hun har både rang og posisjon som nettopp  det.. 

Charles er imidlertid i tillegg hertug av både Cornwall og Rothesay – og disse titlene bruker altså også Camilla.

 

bilde

FLERE MØTER: TV2s Kjell Arne Totland har dekket flere møter mellom Sonja og Camilla – både i Storbritannia og i Norge.

Sonja og Camilla kjenner hverandre godt fra før – og er i årenes løp blitt svært gode venner.

De to møttes lenge før Camilla og Charles giftet seg i 2005 – og har også flere felles venner i  London. Blant annet enken etter nylig avdøde Halvor Astrup, Kjersti Døvigen , som var nabo med Camilla, da hun fortsatt het Parker Bowles.

Vår dronning har flere ganger selv gitt utrrykk for at hun setter stor pris på prins Charles’ annen hustru.

– Hertuginnen er en veldig  flott og utrolig hyggelig dame!  sa således  Sonja etter et av deres aller  første offisielle møter for noen år siden.

bilde