Máxima viser farge igjen…

King Willem-Alexander and Queen Maxima attend presentation Dreambook

DRONNING MÁXIMA BRUKER FARGER IGJEN ETTER HOFFSORGEN (Stella)

I full blomst!

Etter prins Johan Frisos tragiske bortgang i august, var det hoffsorg i Nederland – og  kongefamiliens kvinner kledde seg helt i sort i flere uker.

Le Roi Willem-Alexander des Pays-Bas et la Reine Maxima des Pays Bas rencontrent le secrétaire général de lONU Ban Ki-moon et sa femme Yoo Soon-taek a La Haye

I SORG: MED FNs GENERALSEKRETÆR I SLUTTEN AV AUGUST (Stella)

 

Nå er imidlertid den offisielle sørgeperioden over – og dronning  Máxima viser seg igjen i fargeglade klær.

Her er en liten bukett av de fargesterke antrekkene Nederlands argetinskfødte dronning har vist seg i de siste par ukene.

 

Queen Maxima of The Netherlands opens the new building Orion

I ORANSJE (Stella)

Tre klassiske og elegante antrekk en ung dronning verdig.  Og alt er faktisk ting vi har sett før:  enkle ermeløse kjoler fra favoritten Edouard Vermeulen – og snertne stråhatter fra Fabienne Delvigne.

 

Queen Maxima opens renovated Hortus Boticanus greenhouse

I GULT (Stella)

Den tverrstripede kjolen  i gylne og beige toner bar hun faktisk under sitt korte besøk i Oslo i sommer – da med beige cardigan og uten hatt.

 

Og Máxima har alltid tilbehør som matcher – hatt og hansker, veske og sko. Enten i antrekkets hovedfarge – eller i en nøytral farge som passer til.

 

Svært ofte er veske, hansker og sko også fra Vermeulen hos Natan i Brussel. Han lager nemlig tilbehør i kolleksjonens hovedfarger hver eneste sesong.

 

Ofte i ruskinn , som er mye lettere å farge inn i eksakt samme nyanse enn glatt skinn. Og langt rimeligere!

 

Máxima har i dag en stor samling tilbehør i alle mulige og umulige farger, som hun sjonglerer med og bruker igjen og igjen…

 

King Willem-Alexander and Queen Maxima attend presentation Dreambook

I GRØNT (Stella)

Kong Willem-Alexander og dronning Máxima har en travel høst foran seg – med både fylkesbesøk og offisielle besøk i utlandet…

 

Til uken skal de til Madrid for å hilse på  kongefamilien der – og onsdag 2. oktober kommer de til Oslo i samme ærend.

 

Da blir det blant annet lunsj på Slottet med både kongepar og kronprinspar.

PÅ SKRIVEBORDET: TV 2s Kjell Arne Totland med et bilde av Willem-Alexander og Máxima, som han fikk da han dekket bryllupet deres i Amsterdam 02.02.2002. Kongehuseksperten har hatt det i en sølvramme blant bildene på skrivebordet siden den gang,

GLEDER SEG: TV 2s Kjell Arne Totland har fulgt Máxima og Willem-Alexander tett i alle år – og gleder seg til å se dem igjen i Norge i oktober. (TV2)

 

 Det skal bli spennende å se hvilket antrekk Máxima velger til en slik anledning…

bilde