– Ja, jeg er Burnley-supporter!

132nd Sandringham Flower Show

HKH PRINSEN AV WALES

Så kom bekreftelsen…

 Jeg må innrømme at jeg sjelden har fått så mye repons og positiv feedback , som da jeg før helgen gikk Davy Wathne & Co i næringen – og dristet meg til å skrive litt om de kongelige og deres preferanser innen britisk fotball …

Mailer, sms-er – og twitter-meldinger har formelig strømmet på – med diverse nyttig info…

charles

PRINS CHARLES MED SIN BURNLEY-DRAKT

Som flere av dere har fått med dere, er det enkelte som mener at kong Olavs begeistring for Arsenal har vært overdrevet i mediene – og at han ikke hadde noen favorittklubb.  Mens andre tviholder på at Majesteten til og med var æresmedlem i AFC…

En ivrig bloggleser har nå tatt kontakt med klubben – så får vi se om han får svar…

 Jeg har også fått hyggelige reaksjoner og input fra både supportere og klubber i Storbritannia.

 

Og i dag morges  fikk jeg en hyggelig mail fra en norsk Burnley-supporter med et lite bilde av prins Charles med Burnley-drakt , som jeg skynder meg å dele med dere alle…

article-0-11BDA368000005DC-163_468x611

STOLTE BURNLEY-SPILLERE

I tillegg kunne jeg lese at tronfølgeren selv flere ganger har bekreftet sine sympatier for nettopp Burnley FC – og at han blant annet brukte det som et poeng i en tale ved en gallamiddag på Windsor slott.

“Jeg blir ofte spurt om jeg støtter noen spesiell britisk fotballklubb – og det gjør jeg. Jeg støtter Burnley FC! ” skal han ha uttalt.

Prinsen besøkte blant annet lagets hjemmebane Turf Moor i Burnley  i februar 2010 – og ble da overrakt en klubbdrakt med HRH på ryggen av klubbens formann Barry Kiby.

Klubben er veldig stolt av prinsens støtte , og  han har siden  fått tilsendt både æresmedlemskap og klubbens VIP-kort – med gratis adgang og plass på VIP-tribunen på alle deres kamper!

 Så nå vet vi altså det! 😀

bilde