Par i hjerter

2013 Victoriaday celebration

NYGIFT EKTEPAR PÅ ØLAND FOR FØRSTE GANG

I sentrum for alles blikk…

Som vi fortalte i går her på Kongebloggen, var det lille prinsesse Estelle som stjal showet på sommerslottet Solliden under feiringen av mamma Victorias bursdag søndag ettermiddag…

Uten at bursdagsbarnet hadde det minste imot det…

Crown Princess Victorias Birthday

FORTROLIGE OG MEGETSIGENDE BLIKK

Men Victoria måtte nok finne seg i å dele oppmerksomheten med andre under festforestillingen på Borgholm ut på kvelden også – og igjen lot hun til å ta det med et stort smil…

Og innimellom kikket hun lattermildt bort på de to som fikk mest oppmerksomhet…

Både presse og publikum var nemlig mest opptatt av nygifte prinsesse Madeleine og hennes Chris, som var sammen på Øland for første gang.

Crown Princess Victorias Birthday

STORE OG GLADE SMIL

Alle kikket beundrende på den strålende prinsessen med utslått bølgende hår, på hennes eksklusive sko  – og på hennes gnistrende diamantringer og eksklusive nye smykkeur fra Cartier.

Var det kanskje morgengaven fra Chris…?

Og ikke minst kikket alle damene nysgjerrig på Maddes nybakte, amerikanske ektemann, som hadde anlagt et sjarmerende tredagers-skjegg siden sist de så ham… 

Crown Princess Victorias Birthday

FORLOVELSESRINGEN & GIFTERINGEN

Jeg så selv Madde og Chris på svensk fjernsyn fra Øland søndag kveld – og må si at de to fremsto både lykkelige og glade.

Som et team for seg selv…

Det virker faktisk som Madde har fått en ny trygghet og avslappet ro i offentligheten med Chris ved sin side.

Crown Princess Victorias Birthday

NYTT CARTIER-UR MED DIAMANTER – MORGENGAVEN?

Og han på sin side virker rørende forelsket – men synes nok all viraken og oppmerksomheten rundt dem er litt i overkant.

 

Paret fremstår også svært sympatisk i det eksklusive intervjuet med Svenska Dagbladet mandag . Hyggelig å høre at de to snart vil danne familie – og kanskje flytte til Sverige etterhvert.

“Eller til et annet land i Europa”, som Madde sier.

Crown Princess Victorias Birthday

EKSKLUSIVE SKO – FRA VALENTINO?

Og litt interessant for oss nordmenn å høre at Madde faktisk vurderte å gjøre som vår egen Märtha Louise og si fra seg HKH, men at hun i samråd med sin far valgte å beholde tittelen.

 Så er jo også den store forskjellen på de to prinsessene, at Madde ikke har tenkt å starte noen egen forretningsvirksomhet slik Märtha har gjort.

 

Madeleine skal fortsatt representere Sverige i USA.  Nå også med ektemannen Chris ved sin side!

bilde