Munter moro med masker

Royal Reception For Elelephant Family

CHARLES OG CAMILLA MED MASKER

Charles og Camilla som maskefjes!

Mens jeg sitter her på kontoret mitt i TV 2 og håper på nyheter om hertuginne Kate og hennes baby, dukker disse muntre bildene av hennes svigerfar og hans Camilla opp i mailboksen min… Og viser hva prins Charles driver med , mens han venter på sitt første barnebarn…

Royal Reception For Elelephant Family

OG CHARLES OG CAMILLA UTEN…

De fornøyelige bildene ble tatt denne uken på en fest i parken bak parets hjem, Clarence House – der de inviterte til en veldedighetsgalla for å slå et slag for utrydningstruede elefanter i Asia. En viktig sak,  som har opptatt både Charles og hans Camilla i en årrekke. Hertuginnens bror er nemlig en berømt spesialist på elefanter.

Tema for kvelden var altså asiatisk – og både vertskap og gjester bar derfor eksotiske masker.

 

Og med ett fikk jeg et muntert og personlig lite flashback. Jeg har nemlig selv vært på en nesten-kongelig maskefest en gang !

bilde

KJELL ARNE TOTLAND MED MASKE

Det har seg nemlig slik at jeg i fjor sommer var på en stor kjendisfest på Aker brygge – i regi av TV 2s Dorthe Skappel og hennes program “God kveld Norge”.

Vi var flere hundre gjester – og alle fikk forskjellige masker ved ankomsten . Med bilde av store internasjonale kjendiser!

( Jeg har en anelse om at det var min gode venn og kollega Vegard Normanns påfunn – for han har alltid slike kreative ideer…:-D )

Selv fikk jeg  som dere ser,  en maske med  bilde av prins Charles – og kunne altså more meg kongelig…  Blant glitrende Hollywoodstjerner og internasjonale superkjendiser…

bilde

SYNNØVE HALKJELSVIK OVERRASKET KJELL ARNE TOTLAND SOM CAMILLA

Jeg moret meg også kongelig da jeg i løpet av kvelden støtte på både “min sønn William ”  og “min sønn Harry”..

Men jeg ble nok aller mest overrasket og sjarmert , da en velkjent TV-stemme plutselig sa til meg på sin vakre dialekt:  “Sjå – eg  er kona di,  Camilla! “

Jeg snudde meg – og der sto ingen ringere enn TV2 Nyhetskanalens stjerne-anker Synnøve Halkjelsvik og smilte sitt flotteste smil – bak ansiktet til hertuginnen av Cornwall..

 

Jeg kjente ikke Synnøve så godt den gang . Men siden er vi jo blitt både kolleger og gode venner.

 

En veldig hyggelig og drivende dyktig dame!   Som Camilla …

bilde